Propálil Bendig krach vztahu Koktových? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Propálil Bendig krach vztahu Koktových?

Ornella se ocitne na životní křižovatce
Ornella se ocitne na životní křižovatce (Profimedia.cz, M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Jednomu z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu zvoní hrana. Ornella Koktová (31) se prý ocitne před vážným životním rozhodnutím, které může otřást s léta prověřeným vztahem s Pepou (67).

Pozvat si do svého podcastu Jana Bendiga, který po své babičce podělil věštecké schopnosti, může být šokující. V přímém přenosu totiž Ornelle vyvěštil krach manželství. 

Ornella Koktová - EPL

„Budeš se rozhodovat mezi láskou, tedy mezi dvěma láskami, vidím tam nové seznámení,“ prozradil Bendig v pořadu Agáta a Ornella na Hero Hero. O tom, zda budoucnost Kokotovi ustojí společně, se dále ale nerozpovídal. 

Velké změny čekají i na Agátu Hanychovou (38). Její rodina se totiž rozroste a ne málo. „Ty tam máš spoustu křižovatek, ale to ty víš. A máš tam ještě jednu a vidím v ní dítě,“ řekl jasně směrem k Agátě. „Je možný, že to budou dvojčata, vidím tam dva body,“ cituje věštbu zpěváka a herce Život v Česku. 

Podlepená Ornella Koktová: Prsa po třech dětech vytáhla nahoru!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Dianthos
26. 4. 2024 • 01:22

Je to od něho hloupé a nezodpovědné jim takto narušovat vztah! Nejprve rasistické zviditelňování se s moukou a teď si zahrává se štěstím pětičlenné rodiny? Měl by zalézt někam do nory. Asi mu při tom nízkém IQ nedochází, že jak Ornelle, tak Pepovi, nasadil brouka do hlavy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.