Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi

Boj o místo graduje
Boj o místo graduje (Foto Blesk - Pavel Machan)

Od odchodu bývalého kancléře Vratislava Mynáře (56) už uběhl víc než rok, jeho šatní skříň o tom však nevypovídá. Podle Mynářovy manželky Alex (40) je doslova přeplněná obleky, které už nepotřebuje.

Boj o místo v přihrádkách graduje, Mynářovi totiž mají společné šatní skříně a prostor pro oblečení Alex je jaksi omezený. Přitom zbytečně. Řešení je totiž nasnadě. „Můj muž už nepotřebuje tolik obleků, tak jsem mu naznačila, že by se jich mohl zbavit, a já bych jeho skříně zcela jistě využila. Navrhla jsem mu, že by je mohl rozdat na charitu,“ prozradila pro deník Super.cz na akci, kde se předvedla v roli modelky. 

Alex Mynářová přiznala: Velký zvrat v manželství s bývalým hradním kancléřem!

Video se připravuje ...

„Přehlídku jsem šla poprvé, ale nemohla bych to dělat. Nejvíc mi vlastně vadí ten čas, který se tráví líčením a vlasy. Hodina na křesle je mi dlouhá. A vadilo mi to vlastě vždycky, i při natáčení v televizi. To byla vždycky nuda a utrpení,“ prozradila moderátorka, která nechala nahlédnout i do svého módního vkusu. Oblíbila si zejména minimalistický styl. 

„Skoro všechno, co obléknu, má jednu barvu anebo je tón v tónu. Dřív mi to přišlo strašně nudné, ale teď si to užívám,“ dodala. 

Alex Mynářová na gay svatbě: Kdo ji doprovodil místo manžela?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.