Mynářová se pustila do Soukupa: Nefňukej, magnáte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Mynářová se pustila do Soukupa: Nefňukej, magnáte!

Mynářová se pustila do Soukupa
Mynářová se pustila do Soukupa (Archiv Blesku )

Bývalý mediální magnát Jaromír Soukup (55) se v rozhovoru pro server Expres.cz rozpovídal o době, kdy pravidelně zpovídal exprezidenta Miloše Zemana (79). Ke konci spolupráce na TV Barrandov došlo v roce 2019. Soukup přiznal, že nevraživost lidí mimo jiné pramení z jeho přátelství s exprezidentem. To patrně vytočilo moderátorku Alex Mynářovou (40), která má díky svému manželovi se Zemanem dobré vztahy.

Co zapříčinilo konec pravidelných rozhovoru s Milošem Zemanem na TV Barrandov, Soukup komentovat nechtěl. „Prostě jsme to skončili. To je naše věc. Prosinec 2019 jsme natočili poslední díl a tečka. Tím je to vyřízené,“ odbyl toto téma stručně. Myslí si ale, že právě jeho pracovní vazby na Miloše Zemana mohou za kritiku, které bývalý magnát čelil. „Dělal jsem rozhovory s Milošem Zemanem, a to bylo přece to, proč jsem byl tak neoblíbený. Nebylo to kvůli koktání a zadrhávání. Stal jsem se snadným terčem,“ míní Soukup, který ale u Zemana zřejmě na černé listině neskončil.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

Je totiž pozvaný na křest jeho nové knihy. Půjde tak patrně o první setkání po pěti letech. „Neviděli jsme se od roku 2019. Teď jsem dostal pozvánku na křest knihy Spiknutí, kam rád půjdu. Jestli tam pan prezident bude osobně a bude se chtít se mnou bavit, to nevím,“ krčí rameny Soukup.

Nefňukej, magnáte!

Rozhovor na Expresu si nenechala ujít ani manželka bývalého Zemanova kancléře Alex, kterou zjevně některé pasáže vytočily. „Nefňukej, magnáte! Vyšší sledovanost a exkluzivitu Soukupovy rozhovory s Milošem Zemanem také přinesly, co?“ pustila se do Soukupa na Facebooku. „K tomu setkání…Přání je otcem myšlenky, někdy ovšem daleko předbíhá realitu,“ jako by Alex naznačovala, že má Soukup zůstat, co se pozvání na křest týče, nohama na zemi.

Alex Mynářová přiznala: Velký zvrat v manželství s bývalým hradním kancléřem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
marief
16. 4. 2024 • 21:50

Proč se do ní navážíte? Je to výborná novinářka, vzdělaná, navíc krásná. A mimochodem, jméno Alexandr pochází z řečtiny a dá se přeložit jako ochránce mužů.

AliAlice
14. 4. 2024 • 18:03

Na jejím místě by měla držet zobák,no a nostalgicky vzpomínat na to,že zlaté časy na hradě nenávratně skončily ...I když jejich povedená rodinka je hodně ,,za vodou "...Vráťa se přece činil !!

Janka Murka
14. 4. 2024 • 15:33

Tak Soukup da jeden rozhovor a vraj vyplakava a Agata sa donho kazdu chvilu navaza a to je ok?

bella.
14. 4. 2024 • 12:58

Takže :
1) ona není Alex, je to Sašenka ! Alexandra. V tomto jménu se shlédli její rodiče patrně po Alexandrovcích.

2)Sašenka může akorát tak mlčet.Ona " vyfasovala " Zemana v jiné době a nebýt Mynáře , tak by tato " novinářka " Sašenka byla jen na té mateřské a jen TA manželka!
Otázky si psal sám Zeman, ona jen papouškovala.Bylo to o ničem.

Nefňukej Sašenko, že Mynář byl vypakovaný z Hradu a MLČ!
A nikam se už přes známosti necpi.Neumíš , nejsi žádná sélebrita, ani žurnalistka.Jsi jen TA od Mynáře !
------------------------------------------------------------ -------

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.