Nový muž u Hanychové? Důkaz, který mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nový muž u Hanychové? Důkaz, který mluví za vše

Má Agáta nového chlapa?
Má Agáta nového chlapa? (TV Barrandov, Instagram.com)

Od rozchodu influencerky Agáty Hanychové (38) s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) uběhlo jen pár dní a už se mluví o tom, že se v okolí bývalé modelky objevuje nová známost. Opravdu?

Říká se, že když žena změní účes, stojí za tím nová životní etapa a nový muž. Není proto divu, že když se Agáta blýskla v novém účesu, mnozí nabyli podezření, že se v jejím okolí motá nějaký Jaromírův náhradník. Sama Agáta však podezření vnímá jako úsměvné. 

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

K novému účesu přistoupila jednoduše proto, že chtěla změnu. Při posledním prodloužení si vlasy nechala o něco delší, než je u ní obvyklé, ve spolupráci s  kadeřníkem a ve finále i s „holčičkami“, jak Agi nazývá svou sociální skupinu, se ale shodli, že se vrátí k tmavšímu odstínu. 

Okolí si změnu image Hanychové pochvaluje, na sociálních sítích její výsledek totiž komentují v tom nejpozitivnějším slova smyslu. „Tmavá bruneta Vám sluší mnohem víc, je to super,“ píší jí fanoušci. „Krásná, rozchod vám prospěl,“ objevuje se také v komentářích. 

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Velanova
17. 9. 2023 • 09:31

Je pravda, užívat si života, ale vše s mírou. Agáta je jak pilná, přelétavá včelka. A všeho moc škodí.

Genevive Winklerová
11. 9. 2023 • 12:36

Život má mnoho podob... každý si váží jiných hodnot, ale jedno mají všichni společné...příjde konec a do hrobu si majetek nevezmou,,,ano potěší pozůstalé, ale ty čeká totéž...proto užít si života hlavně v citovém levlu je bohatství nezaplatitelné

zuzakirsch
11. 9. 2023 • 12:05

Nejvíc rozchod prospěje její peněžence.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.