Pravý důvod rozchodu »Jargáty«: NEVĚRA?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pravý důvod rozchodu »Jargáty«: NEVĚRA?!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup ( Marek Pátek)

Ačkoli bývá rozpad vztahu smutný, tento konkrétní nevyjímaje, rozchod Agáty Hanychové (38) s Jaromírem Soukupem (54) je rovněž poetický. Proč? Byla to právě první dovolená ve Španělsku, během níž minulý rok pár potvrdil svou zamilovanost. Letošní návrat ze španělského ráje naopak znamenal konec.

Co vše lze stihnout za rok a půl, si veřejnost díky influencerce a modelce Agátě Hanychové dokáže docela konkrétně představit. Ačkoli původně spojení těchto dvou lidí málokdo čekal, vztah Agátě a Jaromírovi skutečně vydržel necelé dva roky, během nichž stihli založit i rodinu.

Tu však prstýnkem stvrdit již nezvládli. Zatímco minulý rok byl pobyt ve Španělsku ve znamení lásky, letošní prázdniny už probíhaly v jiném duchu. Podnikatel a majitel TV Barrandov i v zahraničí intenzivně pracoval, a na maminku své dcery Rozárky měl méně času. Agáta se tak ocitla osamocená v cizí zemi s ani ne půlroční dcerou a útěchu i rozptýlení hledala mezi svými fanoušky na Instagramu.

Temperamentní modelka před časem sama přiznala, že hádky s mediálním magnátem ničím neobvyklým, přesto se očekávalo, že po narození Rozárky, jež přišla na svět v dubnu tohoto roku, vztah posunou dál a zazvoní i svatební zvony. Pár místo toho na celé prázdniny zakotvil i s Agátinými dětmi ve Španělsku, odkud každý odcestoval zpět do ČR po vlastní ose.

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

Co je nakonec příčinou rozpadu vztahu? Agáta sice se svými věrnými na Instagramu sdílela smutnou novinu, příliš konkrétní ovšem nebyla. Podle informací serveru eXtra.cz mohla hrát v rozchodu roli nevěra, a to ze strany miliardáře. Slova samotné Hanychové ale této domněnce zatím příliš nenahrávají. „Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří,“ napsala mimo jiné ve svém instagramovém prohlášení. Co doopravdy stálo za rozchodem tohoto ostře sledovaného páru, ukáže zřejmě až čas.  



Přečtěte si
Petra Pekárková
6. 9. 2023 • 13:45

Nenapadlo vás někoho, že je mezi nimi ,, jakási,, dohoda. Lidem můžou přece říct cokoli...

Evikzmercedesa
6. 9. 2023 • 09:20

presne tak.jakej miliardar, soukup ma dluhy uplne vsude.a uz to prosakovalo minimalne pred 2 lety ze ma dluhy. proto uvadi na barrandove vsecky porady sam. aby nemusel platit personalu vyplaty....to musela agata vedet jak na tom soukup je

Dianthos
4. 9. 2023 • 17:04

Ta údajná Soukupova nevěra, která měla spočívat v tom, že se sešel s nějakou ženou ze své minulosti, mohla být Brožová.
Agátiny pořady zklamaly. Navíc není ve stavu, aby cokoliv natáčela. Brožové pořady byly sledované. Když Soukup opětovně navázal spolupráci s Musilem, tak možná usiluje i o Brožovou. ;-)

Dianthos
4. 9. 2023 • 15:10

Hodnota jeho majetku výrazně převyšuje dluhy. Zřejmě stále je miliardář.

Dianthos
4. 9. 2023 • 15:09

Souhlas. To natahování jejich vztahu, který trval cca 14 měsíců od seznámení, je hloupé. To je rok a jedna dovolená k tomu.
Stejně tak mi připadá nesmyslné, že by důvodem rozchodu měla být nějaká nevěra s Češkou, když Soukup byl celé léto ve Španělsku a rozešli se až koncem srpna.
Přesně jak píšete, Soukup má teď úplně jiné starosti, než řešit partnerský život, když se mu celý jeho profesní a materiální život hroutí. Především musí stabilizovat svou materiální situaci a pak může obskakovat svou rozmazlenou, mladou a náročnou partnerku a malé děcko. Agáta si hrála na silnou superženu, ale od narození dcery stále kňourá, jak něco nezvládá. Ani vybrat si chůvu. Docela se stala koulí na noze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.