Soukup zuří: Je to ubohá pomsta na Agátě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Soukup zuří: Je to ubohá pomsta na Agátě!

Jaromír s Agátou při odletu na dovolenou
Jaromír s Agátou při odletu na dovolenou (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Podřízení v Soukupově televizi podle bývalé pracovnice prý nedostávají výplaty, mrznou bez topení a nemají se čím utírat na záchodech. Zato jeho partnerka Agáta si má údajně žít jako královna. Tak jak to je, pane řediteli?

„Tohle jsou stížnosti lidí, kteří u nás dávno nedělají. O existenci této paní jsem v životě neslyšel a nikdy ji neviděl. Pokud tvrdí, že nedostávala peníze, lže, protože jako zaměstnanec dostávala všechno přesně tak, jak měla," obul se Jaromír Soukup do bývalé pracovnice své televize. Ta si stěžovala i na to, že zatímco nedostávali výplaty, šéfova partnerka obdrželo nové fáro a k tomu osobního strážce!

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

„Zaprvé Agáta žádného bodyguarda nemá, to je její asistent Pepa, kterého si platí sama a měla ho dávno předtím, než jsme se poznali. Zadruhé je zcela ubohé vybíjet si frustraci z vlastní neschopnosti na Agátě," lamentuje ředitel televize v Sedmičce a dodává: „Myslím si, že se teď jen mstí." 

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.