Tichá pomsta Soukupa: Agátu trefil do bolavého místa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tichá pomsta Soukupa: Agátu trefil do bolavého místa

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (Foto: M. Pátek, P. Machan)

Ten věděl, jak si rýpnout! Mediální magnát Jaromír Soukup (54) na svou bývalou partnerku Agátu Hanychovou (38) příliš ohledy nebere. Ve svém pořadu VIP svět veřejně vychválil její úhlavní sokyni Simonu Krainovou (50).

Kauza Krainová a OnlyFans je stále žhavým tématem. K tomu, že si modelka založila profil na erotické platformě, se vyjádřil i sám Jaromír Soukup. „Je jí padesát, Simona vypadá bezvadně, tak si chce ještě užít obdiv mužské populace a ještě k tomu má z toho slušný prachy,“ pronesl miliardář. „Vypadá to, že Simona ze svý nahoty začíná dělat velký byznys, ale proti tomu nic. Nám chlapům se to samozřejmě líbí,“ dodal.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

Svým názorem většinu lidí překvapil. Ještě nedávno totiž poslal Simonina manžela Karla Vágnera mladšího do patřičných míst za to, že urážel jeho expartnerku Agátu. Pro Krainovou má ale očividně slabost. To musí být pro Hanychovou něco jako bodnutí nožem přímo do srdce.

Andrea Verešová o Krainové a jejím OnlyFans: Také jsem o tom přemýšlela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
18. 9. 2023 • 20:58

O kom se hode pise stoji za ho..­....­....­..vn­o🤡🤡🤡🤡🤡­🤡🤡🤡🤡🤡🤡­🤡🤡

fany22
15. 9. 2023 • 07:26

Stud a zábrany jsou tam neznámý pojem, souhlas. Jinak od Prachaře snad výživné nebere, když má Miu pravidelně půlku měsíce.
A ten počet - možná jen mírňounce zaokrouhleno. Vždyť jen mezi rozvodem a S. to bylo 9-10 kousků, včetně aférky v Izraeli. Od mládí se chovala takhle, a začala, ani jí nebylo patnáct.
Matka razila názor, že je mladá a pěkná, ať si užívá. A když byla mnohokrát svým partnerům nevěrná právě s Jakubem, bylo to taky velmi zábavné.

stoura
15. 9. 2023 • 06:52

Myslím, že její děti se stydět určitě nebudou, v té rodině stud je neznámý pojem. Padesát vztahů asi nebylo, ale z těch pár borců co ji oplodnilo jí na placení snad bude stačit.

fany22
15. 9. 2023 • 01:59

Možná se Agátiny děti nebudou za mámu stydět, protože budou stejné.
Žilková Agátě taky všechny úlety schvalovala a smála se nad věcmi, nad kterými by jiná máma plakala.

Padesát vztahů, a z toho nevyšel žádný. To už nebude smůla, že ne?

Dianthos
14. 9. 2023 • 23:57

Možná se Agátiny děti nebudou stydět za její erotické fotografie na webu, ale za její chování, nevěry, rozchody, žadu milenců, zaplněný bulvár, možná budou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.