Tvrdá bitka Hanychové a Soukupa: Schyluje se k nejhoršímu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tvrdá bitka Hanychové a Soukupa: Schyluje se k nejhoršímu

Agáta už nechce být spojována se Soukupem.
Agáta už nechce být spojována se Soukupem. (archiv Blesku)

Chvilku to vypadalo, že se tito dva rozejdou v přátelském duchu, ovšem sled posledních dní poukazuje na přiostřující se konflikt. Padají tvrdá slova, zákazy a obvinění...

„Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi.“ Těmito slovy Hanychová oznámila, že s mediálním magnátem již netvoří pár a z posledních slov by se dalo snad i usuzovat, že expartneři nevykopou válečnou sekeru. 

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

Zpočátku klidný průběh rozchodu ale patrně nabral na obrátkách. Jak už Aha! informovalo, Agáta měla Jaromírovi zakázat vstup na pozemek a do domu. Zákazy padly ale i pro Agátu ze strany Soukupa. „Tak hromadně... Rozárku nemůžu už ukazovat na instagramu, protože si to nepřeje její otec,“ vyjádřila se na četné dotazy, proč už se jejich dcera neobjevuje na sociálních sítích exmodelky, přestože ji nikdy před tím před veřejností neskrývala. 

Že v Agátě pumpuje vztek, dokazuje i fakt, že veřejně vyzvala média, aby ji již nikdy se jménem Soukupa, případně její rivalky Krainové, které se Soukup nedávno zastal,  nespojovala. „Vím, že já prodávám víc, ale nemusím jim dělat stále reklamu, ne,“ podotkla k věci ve stories. 

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.