Agáta a Dopita spolu: První vyjádření jeho manželky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Agáta a Dopita spolu: První vyjádření jeho manželky

Agáta Hanychová, expartner Mirek Dopita a jeho zatím ještě manželka Tereza.
Agáta Hanychová, expartner Mirek Dopita a jeho zatím ještě manželka Tereza. (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Blesk)

Zatímco Agáta Hanychová (38) se s Jaromírem Soukupem (54) nerozešli příliš v dobrém, jak je patrné z Agátiných náznaků v posledních dnech, rozvod Mirka Dopity (39) s jeho manželkou Terezou naopak probíhá v přátelském duchu. Co ale zatím stále ještě manželka říká na hromadící se spekulace týkající se možného návratu někdejších partnerů a rodičů Kryšpína?

Zdálo se, že byli pro sebe jako stvořeni. Jako manželé se Mirek a Tereza přestěhovali na Bali, kde společně provozovali hotel. Jenomže po 11 dlouhých letech zjistili, že to není láska na celý život. A tak se rozhodli jít od sebe. „Ano, podala jsem žádost o rozvod. Ale stále jsme ještě oficiálně manželé. Důvodem rozvodu je, že oba chceme od života něco jiného. Zažili jsme spolu krásných jedenáct let a náš vztah je i přes probíhající rozvod přátelský,“ potvrdila informaci serveru Expres Dopitova žena Tereza.

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...

To Agáta naopak během těchto let rozhodně nezahálela a vystřídala hned několik nápadníků. Tím posledním byl po truhlářovi Adamovi Raiterovi (34) a chirurgovi Andrejovi Nikovi (40) mediální magnát Jaromír Soukup, s nímž po krátké známosti počala dceru Rozárku. Jenomže i tento vztah ztroskotal a Agáta se ocitla sama v domě na tři děti. Jako by si nakonec s někdejší láskou Mirkem na sebe zbyli…

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...

Tatínek Agátina nejstaršího potomka podle jejích slov dům několikrát navštívil a zůstal v něm i přes noc. Zda jde ale jen o rodičovskou výpomoc či návrat staré lásky, zatím nikdo neví, včetně budoucí exmanželky Terezy. „Co se týče možného vztahu Agáty s Mirkem, na to vám nedokážu odpovědět. Netuším, zda spolu něco mají nebo zda se k sobě chtějí vrátit. Vím jen, že mají dobré vztahy kvůli synovi. Ale každý potřebuje převozníka,“ dodala Tereza vyrovnaně.



Přečtěte si
petr golddigger
28. 9. 2023 • 17:04

Je zajímavý, že nehledaji normálního chlapa, vždy jen bohatyho, udělají si s nima dítě a z těch alimentů potom žijí. Jsou to obyčejný k....

alnem
27. 9. 2023 • 21:48

Už si to pamatuji z konzervatoře, že někteří herci hrají divadlo i v osobním životě.

Ivana Sukenikova
26. 9. 2023 • 18:34

Komedianti všichni!
Kdo je pořád na ně zvědavý!
Máme svých starostí dost!

Ivana Sukenikova
26. 9. 2023 • 18:26

Komedianti všichni!
Kdo je pořád na ně zvědavý!
Máme svých starostí dost!

Uživatel_5584341
26. 9. 2023 • 15:21

Agáta je stejná šlápota jako stará Žilková.,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.