Agátin romantický důkaz o dojemném návratu: JSME RODINA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Agátin romantický důkaz o dojemném návratu: JSME RODINA

Soukup a Hanychová jsou jako pár už minulostí. Ke komu dcera Žilkové hlásí návrat?
Soukup a Hanychová jsou jako pár už minulostí. Ke komu dcera Žilkové hlásí návrat? (profimedia.cz)

Není tajemstvím, že influencerka Agáta Hanychová (38) se v poslední době až podezřele často stýká se svým expartnerem Miroslavem Dopitou (43). Už dokonce přespává u ní doma a nedávno vyrazili společně jako rodinka na golf. I když Agáta jejich comeback stále popírá, na svém Instagramu sdílela fotku, která značí opak.

Když se Hanychové rozpadl vztah s Jaromírem Soukupem (54), vypadala jako hromádka neštěstí. Teď ale doslova září. Všimli si toho i její fanoušci na sociálních sítích. „Agáta strašně rozkvetla! Jsem taky ráda, že je s Dopitou! Je to fešák! Hlavně ať jsou šťastní," napsala jedna z jejích sledujících pod fotku, na které rodinka společně s Dopitou slaví Korduliny osmnácté narozeniny.

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...

I když influencerka popírá, že by se k sobě vrátili, její činy mluví jinak. Na Instagramu sdílela fotku několika držících se rukou a k tomu přidala popis „Jsme rodina.“ Že by se její sen o ucelené a šťastné domácnosti konečně splnil? Přeci jen s Mirkem má nejstaršího syna Kryšpína a i když se tehdy rozešli, pořád si spolu rozuměli a vídali se jako přátelé. Holt jak se říká, stará láska nerezaví.

Foto jako důkaz

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.