Otec Agáty má novou paní: To je nástupkyně Žilkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Otec Agáty má novou paní: To je nástupkyně Žilkové

Agáta se svým tátou.
Agáta se svým tátou. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Po dlouhé době se ve společnosti objevil otec Agáty Hanychové (38)! Se svou novou manželkou si Jiří Hanych (65) vyrazil na premiéru projekce nového seriálu Extraktoři.

Hanych na premiéru vyvedl svou půvabnou rusovlasou manželku Lenku (54), s níž si řekl »ano« před pěti lety. U svatby jim tehdy asistovala i jeho bývalá žena Veronika Žilková 62). Hlavními hvězdami večera ale byli poněkud unavený otec dvou malých dětí Jakub Štáfek (33) a známý cestovatel na motorce Jan Révai (49). Pánové se sice ve společnosti často neobjevují, ale tady se skvěle bavili. Při pozdravu se tak pevně chytili za ruce, až Révai skoro zlomil ruku Štáfkovi.

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

Na projekci pochopitelně nechyběla ani jejich kolegyně a další hvězda Pavla Gajdošíková (32) a také nestárnoucí Jitka Schneiderová (50). Tu doprovodila její krásná dcera Sofie (17), která nezapře podobou svého otce Davida Švehlíka (51).

Režisér a producentka

Jiří Hanych se věnuje převážně natáčení reklam, za něž získal mnohá ocenění na festivalech. S první manželkou Veronikou Žilkovou má dceru Agátu a z druhého manželství s Bárou Hanychovou syna Jakuba a dceru Marii. Od roku 2018 je ženatý s filmovou producentkou Lenkou Press.

Soukup prodal půlku impéria! Evakuace Čechů z Izraele. A přibývá angín, odborníci varují

Video se připravuje ...

Soukup vs. Hanychová: Soud zrušil předběžné opatření!

Po rozchodu s Jaromírem Soukupem (54) se Agáta nebyla schopna dohodnout, kdo a jak se bude starat o jejich půlroční dcerku Rozárku. Udělat to za ně musel až soud, který vydal rozhodnutí, podle něhož ji influencerka musela předávat řediteli televize třikrát týdně a každý druhý víkend. To mělo platit až do vynesení konečného rozsudku o rozdělení péče.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.