Agáta ve Výměně manželek? Proč z toho nakonec sešlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Agáta ve Výměně manželek? Proč z toho nakonec sešlo

Agáta Hanychová dostala nabídku do reality show Výměna manželek.
Agáta Hanychová dostala nabídku do reality show Výměna manželek. (TV Nova, Instagram)

O soukromí mluví ráda a často prostřednictvím sociálních sítí nechává fanoušky nahlédnout i do domácnosti. Mohlo to ale zajít ještě dál! Agáta Hanychová (38) se totiž měla zúčastnit Výměny manželek! Proč z toho nakonec sešlo?

Pravdu Agáta propálila v živém vysílání na Instagramu, kam si pozvala kamarádku Ornellu Koktovou (30). Ta se před pár měsíci objevila po boku manžela Josefa (66) v reality show Výměna manželek. Proto brzy přišla řeč i na toto téma.

„Půjdeš do Výměny manželek jako Ornella?“ zeptal se napřímo jeden ze sledujících. „Nepůjdu,“ zazněla zprvu rázná odpověď. Pak se ale Hanychová rozpovídala... „Byla jsem hrozně drahá. Já bych chtěla strašných peněz,“ přiznala zprvu Hanychová, že nabídka padla kvůli požadavkům na honorář. Obvyklá finanční odměna pro rodiny, které se desetidenní Výměny zúčastní, se přitom pohybuje kolem 100 000 korun! O kolik si řekla Agáta, není jasné, ale vypadá to na pořádnou sumu! Peníze ale nebyly tím jediným, co stálo v cestě...

„Oni mi volali, ale já jsem neměla žádného partnera,“ šla dál s pravdou ven. „Tak jsem se ptala, s kým tam mám asi jít? Mám tam jít s mojí mámou nebo chůvou?“ líčila Agáta, která teprve v září oznámila rozchod s ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (54).

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů

Video se připravuje ...

 „Oni se vždycky trefili do doby, kdy jsem neměla partnera, což je málo dnů v roce,“ krčila rameny. Teď už ale influencerka staronového partnera má. Miroslava Dopitu (39), s nímž má syna Kryšpína (12). Je tedy šance, že teď už by na nabídku kývla?

Ornella v reality show: Drsná slova o rodičích!

Jak se někde mihne podnikatelka a influencerka Ornella Koktová, není nouze o velké emoce. Ve Výměně manželek například otevřeně promluvila o komplikovaném vztahu s matkou Monikou (51) a otcem Michalem (54). „Naši se jen honí za penězi, ale vnoučata prakticky neznají...“ rozplakala se tehdy s tím, že už se s rodiči skoro nestýká.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.