Lucie Bílá zůstala v šoku: Volali mi z Výměny manželek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá zůstala v šoku: Volali mi z Výměny manželek!

Partner Radek jí lásku vyznává neustále.
Partner Radek jí lásku vyznává neustále. (David Kundrát, archiv)

Zpěvačka Lucie Bílá (57) neustále někde lítá a něčemu se věnuje. Buď řeší práci ohledně svého Divadla Lucie Bílé, zpívá na různých akcích nebo vyrábí korálkové andělíčky. A aby toho nebylo málo, televize ji oslovila se zajímavou nabídkou.

Lucie si je moc dobře vědoma svých kvalit a snaží se držet toho, co umí. Není ten typ ženy, která se potřebuje za každou cenu zviditelnit, což je úctyhodné. Nabídek jí ale chodí požehnaně a to například i do taneční soutěže StarDance, kam se touží dostat snad každý umělec. „Pokoušeli se mě zlákat hned několikrát. Vždycky jsem je s díky odmítla. Raději se věnuju tomu, co mi jde a to ostatní velmi ráda přenechám povolanějším,“ pronesla Bílá pro Expres.cz.

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!?

Video se připravuje ...

„A to není všechno! Volali mi dokonce i z Výměny manželek,“ překvapila Bílá, která i tuto nabídku s pokorou odmítla. Není ale pochyb o tom, že by šlo o jeden z nejsledovanějších dílů…

Rozhovor: Lucie Bílá o muzikálu Srdeční záležitost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.