Tak přece! Lucie Bílá o manželství s Filipim | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tak přece! Lucie Bílá o manželství s Filipim

Tento snímek na Lucčině sociálním profilu vzbudil mnoho otazníků!
Tento snímek na Lucčině sociálním profilu vzbudil mnoho otazníků! (Facebook)

Od doby, kdy Lucie Bílá (57) poprvé potkala svého svalovce Radka Filipiho (40) uběhlo už osm let a zdá se, že právě ON je ten pravý. Není proto divu, že se v souvislosti s těmito dvěma skloňuje svatba snad ve všech pádech. Možnost, že by k ní jednou došlo, už připustila i sama zpěvačka. 

„Já jsem Radka viděla poprvé zády. Byla jsem na obnovené premiéře a utíkala jsem před davem lidí, schovala jsem se za nejvyššího chlapa. On tam byl s maminkou a já se hned představila jako nová snacha. Lidem jsem řekla, že tu jsem se svým novým klukem a chceme mít klid,” zavzpomínala pro Extra.cz na osudové setkání. V tu dobu ještě netušila, že se svalovcem v budoucnu vytvoří jeden z nejkrásnějších párů českého šoubyznysu. 

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...

I doma jim do jde jako po drátkách. Vůbec se totiž nehádají. „My k tomu nemáme důvod. Jestli je nějaký klíč, tak když druhého milujete, tak mu to dávat najevo a říct mu to. Není to samozřejmost. Já nechávám každé ráno vzkazy a já zase dostávám svačiny,” tvrdí. 

A co tedy svatba, když mají oba dva ideální předpoklady k tomu strávit spolu zbytek života? „Já vím, že by byli lidi rádi, ale nespěchejme. Vždyť jsme spolu teprve osm let. My se teprve poznáváme. Já bych to nechtěla ničím kazit, ale miluji ho,“ dodala s humorem jí vlastním. 

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.