Bílá o krizovém období s Filipim! Chvíli jsem to táhla sama... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bílá o krizovém období s Filipim! Chvíli jsem to táhla sama...

Radek Filipi a Lucie Bílá prožívají nelehké období.
Radek Filipi a Lucie Bílá prožívají nelehké období. (Instagram)

Zdravotní problémy partnera Radka Filipiho (40) nese zpěvačka Lucie Bílá (57) těžce. Jednak ji dříve sužovaly obavy z výsledků operace, jednak pocítila velký stesk v době, kdy byl její fitness trenér upoután na lůžko.

Letošní rok je pro zpěvačku Lucii Bílou v oblasti vztahu náročný. Rozhodně se ale nejedná o partnerské problémy, nýbrž o strach týkající se problémů zdravotních. Bolesti zad, které trápily zpěvaččina partnera, vyústily v operaci páteře a opětovné hospitalizace, což po psychické stránce nenesla několikanásobná slavice vůbec dobře. Dopad to mělo nejen na její emoce, ale i na praktický život.

„Už mi strašně chybí ten jeho humor, ten jeho servis, ten jeho nadhled, tak teď jsem to chvilku táhla sama, ale slíbil, že mi to vrátí, tak jsem zvědavá,“ cituje Bílou CNN Prima News. Rekonvalescence partnera se bohužel po pravidelných návštěvách nemocnice stále prodlužuje, oba ale doufají, že společnými silami toto období překonají, a to jak po fyzické stránce ze strany Radka, tak i po té emoční, jež se též neléčí zcela jednoduše.

Štěstí v neštěstí Markéty Poulíčkové: O pomoci Lucie Bílé

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.