Výměna manželek: Velký návrat Jany s hadem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Výměna manželek: Velký návrat Jany s hadem

Legendární hláška »Mačkáš mi hada, debile!« znovu ožila
Legendární hláška »Mačkáš mi hada, debile!« znovu ožila (TV Nova)

Nejnovější Výměna manželek bude opět nabitá emocemi! Temperamentní Lucie se v ní na 10 dní přestěhuje do německé Žitavy do rodiny, kde nepanují zrovna ideální vztahy. A právě tam se objeví i stará známá Jana (40) »s hadem« z dřívějšího dílu!

V Česku není snad nikdo, kdo by neznal krátkovlasou Janu a její legendární hlášku: „Mačkáš mi hada, debile!“. V pořadu Výměna manželek se objevila v roce 2017 a ona věta zazněla při konfliktu na závěrečném společném setkání. Nyní se Jana Röbisch (40) po letech před kamery vrátila a shodou okolností i ve stejném pořadu, s dcerou totiž bydlí v Žitavě, a tak se přišla na natáčení podívat. Při té příležitosti promluvila o tom, jak nyní žije a jak vnímá svou zkušenost s Výměnou dnes. „Změnilo se hlavně to, že jsem se toho člověka, se kterým jsem byla, zbavila. Musím říct, že mi bylo úplně jedno, co si o mně kdo myslí. Nejdou v mých stopách a nežijí můj život. Bylo hlavní, že jsme se ho zbavili,“ svěřila Jana, která dorazila i s dcerou...

Výměna manželek: Pamatujete na "mačkání hada"?

Video se připravuje ...

Nevázaný sex

Závěr tehdejšího natáčení si přitom Jana téměř nepamatuje. Když totiž tehdy odjížděli na setkání ve čtyřech, dala si prý v autě dva prášky na uklidnění. „Zapila jsem to becherem a vůbec nevím, kde jsem vystoupila, ve které restauraci jsme byli. Tam jsem jim vypadla z auta,“ popsala Jana se smíchem. Ten ji však přešel, když začala vzpomínat na to, jak výměna probíhala.

„Když člověk zjistil, že v průběhu toho sdíleli fotky toho, jak spolu mají techtle mechtle, byla to poslední kapka do poháru,“ vysvětlila Jana s tím, že po návratu domů zjistila, že vyměněná manželka spala s jejím partnerem Romanem v posteli. Zajímavé ovšem je, že to zároveň byla právě Jana, kdo před lety pro eXtra.cz přiznal, že měla s náhradním manželem Tomášem sex hned třetí den natáčení, a dokonce s ním plánovala budoucnost. To však nakonec nedopadlo, protože zjistila, že Tomáš udržuje zároveň vztah s několika dalšími ženami.

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují!

Video se připravuje ...

Zákaz vstupu

V tomto díle se opět představí dvě poměrně různorodé maminky. Ta první žije se svou rodinou v domku se zahradou v malebné obci pod hradem Bezděz. Druzí účastníci pak žijí na česko-polsko-německém trojmezí v německém městě Žitava, kde mají pronajatý byt 4+1. „Přestěhovali jsme se do Německa, protože jsem měla problém s bývalým partnerem – a on má zákaz vstupu do Německa,“ vysvětlila maminka Dominika důvod rychlého stěhování za hranice. O vyhrocené situace, rodinné vztahy ani slzy tak opět nebude nouze. Premiérový díl uvedla TV Nova včera ve 20:20, je ho však také možné zhlédnout na Voyo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.