Velký šok ve Výměně manželek: MODELKA NA STATKU, POKOJSKÁ V LUXUSU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velký šok ve Výměně manželek: MODELKA NA STATKU, POKOJSKÁ V LUXUSU!

Tahle Výměna manželek bude zajímavá!
Tahle Výměna manželek bude zajímavá! (TV Nova)

O velkolepou a zábavnou podívanou se v dnešní Výměně manželek na Nově postará modelka Angie Mangombe (26), která se z Prahy přesune až do vesnice nedaleko polských hranic. Zde dokonce zjistí novinku, která jí změní život.

Mladá bezdětná modelka a podnikatelka žije s přítelem Pepou Kůrkou (32), vítězem titulu Muž roku, v pronajatém pražském bytě 2+1 na Smíchově. Do Výměny se pár rozhodl přihlásit proto, aby překonal jistou krizi a oba si uvědomili, zda má vztah vůbec budoucnost. Přestože je Pepa urostlý svalovec, Angie by si přála, aby byl větší chlap. Deset dní v reality show by jim mělo otevřít oči.

Výměna manželek:Ze světa modelingu do bahna mezi prasata a nečekaný výsledek těhotenského testu

Video se připravuje ...

Z malého slezského městečka Zlaté Hory přijede do Prahy pokojská Věra (42), pro niž bude velmi náročné opustit partnera Jirku (38), který se živí jako horník. Žijí spolu dlouhodobě ve vzájemné harmonii a vychovávají syna Samuela (10). Výměna bude pro pár nepříjemná i proto, že za svůj společný život ještě nikdy nespali odděleně. Věrka rodinu přihlásila, protože by divákům ráda ukázala, co obnáší život spojený s péčí o zvířata. Výměna Nejnovější díl reality show Výměn manželek uvidíte dnes ve 20:20 na TV Nova.

Rozčilený Josef Kůrka ve Výměně manželek: Čím ho jeho partnerka naštvala?

Video se připravuje ...

Protikladné světy a nečekané těhotenství

Venkovanka Věrka netuší, co bude v Praze dělat. Vedle Pepy se zprvu cítí jako buranka, nerada se fotí, ale rozhodne se, že si roli modelky vyzkouší a nakonec se jí to snad i zalíbí. Na druhé straně modelka Angie si s Jirkou i Samuelem rozumí, ale není zvyklá na zvířata. Krmit je zvládne, ale problém nastane, když se má účastnit zabíjení hospodářských zvířat a drát peří. V průběhu pobytu v Jeseníkách dokonce zjistí, že je těhotná!



Přečtěte si
Petr Derby
21. 4. 2023 • 09:52

Tvl, co to je za klauni? Soudruzka "radoby modelka" a jeji pritel pokerovanej, jako kdyz zrovna opustil branu Valdic se potrebuji zviditelnit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.