Žárlivost je připravila o 100 tisíc: Předčasný konec Výměny manželek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žárlivost je připravila o 100 tisíc: Předčasný konec Výměny manželek!

Tahle Výměna manželek se nečekaně (a brzy) vyhrotí...
Tahle Výměna manželek se nečekaně (a brzy) vyhrotí... (TV Nova)

Premiérový díl Výměny manželek nabídl divákům setkání dvou docela odlišných maminek, z nichž jedna má nejen hluboko do kapsy, ale trpí i obrovskou, chorobnou žárlivostí na svého nezaměstnaného partnera. Vše nakonec nečekaně vygradovalo předčasným ukončením natáčení!

Zatímco Slovenka Mariana (35) byla nemile překvapená z toho, kolik alkoholu nezaměstnaný Tomáš (31) denně vypije, jak moc času tráví na telefonu a kolik peněz jeho domácnost utrácí za zbytečnosti, žárlivá Petra (30) z Kladna v druhé rodině téměř nespala a užírala se paranoidními představami. Před Výměnou totiž přistihla svého muže, že si píše s jinou – a možná i proto jí nakonec povolily nervy a rozhodla se natáčení předčasně ukončit.

Řeší jen prachy

„Čtyři dny, ty vole. To bude kvůli dětem a kvůli žárlivosti. Ona si myslí, že tady spolu třikrát, čtyřikrát denně trt*áme, ty vole. Do pr*ele, ty vole, sto litrů v p*či,“ vztekal se Tomáš. Marianu zaskočilo, že jejího prozatímního partnera vůbec nezajímá, co se stalo, řeší jenom to, že přišel o peníze. Právě finance jsou totiž něco, s čím si ve druhé rodině nedokážou adekvátně poradit. 

Výměna manželek: Záhada jménem bidet

Video se připravuje ...

Sama Petra přiznala, že žijí doma pouze z její mateřské, příspěvku na bylení, a aby si udržovali doma nějaký komfort, chodí Tomáš každých 14 dní za sedm stovek darovat krevní plazmu. Petra zase dává vajíčka, jelikož za každé dostane 30 až 40 tisíc.

Maká načerno

Na manžela, za kterého platí pivo, cigarety i paušál na mobilní telefon, protože je nezaměstnaný a podporu nepobírá, práskla i to, že si občas nelegálně přivydělá. „Občas udělá kšeft nebo poděl, což znamená, že obere člověka. To už nedělá, ale v minulosti to dělal..." napráskala Petra na svého partnera Tomáše.

Výměna manželek: Míša Tomešová neudržela slzy, co se stalo?

Video se připravuje ...

A teď přijde rozvod

Petřino rozhodnutí ukončit show v polovině kvitovala Mariana s povděkem: „Nezlob se na mě, ale vy žijete tak depresivním způsobem života, že jsem ráda, že už jdu domů!“ Mezi osmi očima se pak vyměněné maminky pohádaly jak kvůli vztahu, tak kvůli vedení domácnosti a Petra si svou frustraci vybila i na Tomášovi. „Seženu si bydlení, rozvedu se s ním, vezmu holky a půjdu pryč, protože takovej člověk nemá cenu,“ vzlykala.



Přečtěte si
doktormediciny
12. 1. 2023 • 16:32

Poslyste, kazdy to takhle nezvladne

jity
12. 1. 2023 • 10:49

Nadváhu a ještě čuně, bylo vidět v čem dávala dětem pití. Navíc nic chytrého v ní nebylo.

Alva
12. 1. 2023 • 10:04

P.S.: nevím,na co pán žárlil, když manželka měla nadváhu.

Alva
12. 1. 2023 • 10:02

To je dnešní doba, telefon, sociální sítě, dnes musí mít každý práci,práce je dost, takže proč pán nepracuje?, zvláštní život v dnešní době, říkal, že žena má každý měsíc nový mobil, měli 16 kočárků,pardon,ti lidé jsou mimo a chtějí vydělávat,ale ne prací, už tomu nerozumím,ale jsem ráda, že jsem vychovala děti, které sportovaly,jezdili jsme na výlety atd. ... hlavně nehty,vlasy, hnusné obočí a telefon.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.