Lucie z Výměny manželek: Obvinila manžela ze zneužití dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie z Výměny manželek: Obvinila manžela ze zneužití dcery!

Ukřičená Lucie z Výměny nařkla manžela ze zneužívání dcery.
Ukřičená Lucie z Výměny nařkla manžela ze zneužívání dcery. (archiv Blesku)

Jak se zdá, kauza osminásobné mámy Lucie, známé z Výměny manželek, která musí už za pár dní nastoupit do vězení, je ještě zamotanější, než si všichni mysleli. K vyhrožování ji prý dohnalo znásilnění! A manžela navíc obvinila ze zneužívání dcery.

Lucie N. musí 28. dubna nastoupit do vězení kvůli vyhrožování, jehož se měla dopustit na známém. „Prostřednictvím SMS jsem mu vyhrožovala třeba tím, že mu uříznu hlavu. Chtěla jsem po něm třicet tisíc a on mi je nechtěl dát. A za ty esemesky mě nahlásil, tak mě odvezli, dali to k soudu, kde jsem dostala peněžitý trest ve výši pět tisíc korun,“ vysvětlila v bizarním rozhovoru pro web eXtra.cz. Peníze nezaplatila, a tak jí napařili 50 dnů za mřížemi.

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video se připravuje ...

Zamotaný případ?

Podivný případ se navíc zamotal tím, že tomuto muži poskytovala sexuální služby. K tomu ji prý nutil manžel Michal, který ale vše zároveň bral jako nevěru a silně na partnerku žárlil. Prostituci se měla Lucie věnovat dva roky. Webu Antiyoutuber. cz teď prozradila údajné detaily o tom, proč vlastně muži vyhrožovala. „Znásilnil mě. Nutil mě do sexu,“ vytáhla drsné obvinění. A v rukávu měla ještě jedno eso – tentokrát vůči svému manželu Michalovi, který si odseděl trest za vraždu. Ten měl totiž údajně sexuálně zneužívat její malou dceru.

Kauza zneužívání

Celá kauza údajného zneužívání dcery začala během živého streamu, během něhož Michal na manželku naštvaně křičel: „Ty se mnou podruhé přijedeš k naší známý a tam o mně řekneš, že jsem ti zneužil dceru, jo?!“ Lucie odpověděla, že byl Michal 20 minut zavřený s holčičkou v prádelně. „No tak ono když se většinou věší koš a půl prádla a věší ho desetiletá holka, která nedosáhne na šňůry, tak dobrý, no,“ blekotal rozzuřeně. Webu Antiyoutuber.cz posléze obvinění zopakovala a zdá se, že na něm trvá. „Michal začal postupně malou osahávat,“ říká máma. Údajně prý byla přímo u toho, když k osahávání holčičky došlo.

Rozčilený Josef Kůrka ve Výměně manželek: Čím ho jeho partnerka naštvala?

Video se připravuje ...

Divácký šok

Kontroverzní Lucii Navrátilovou lidé znají z jednoho dílu Výměny manželek na Nově, který byl před dvěma lety jedním z nejsledovanějších a nejbizarnějších vůbec. Diváky šokovala nejen zanedbaná domácnost, ale zejména jim bylo líto čtyř dětí, které se v něm objevily. Později vyšlo najevo, že má Lucie ještě další čtyři děti, které jí byly odebrány. Po nějaké době se rozešla s partnerem, se kterým Výměnou manželek prošla, a dala se dohromady s bývalým spolužákem, který byl v minulosti odsouzený za vraždu. Právě toho teď obvinila ze zneužívání své dcerky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.