Míra Nosek ve Výměně manželek: Partnerku poslal za čtyřmi dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Míra Nosek ve Výměně manželek: Partnerku poslal za čtyřmi dětmi!

Nosek dnes předvede svůj pražský byt.
Nosek dnes předvede svůj pražský byt.  (Foto TV Nova, ČT)

Oblíbený pořad Výměna manželek dnes láká na hvězdného aktéra. Herec Míra Nosek (44) vyměnil svou přítelkyni Zuzanu (30) za náhradní manželku, která má rodinu se čtyřmi dětmi. Tonda Sova z Vyprávěj si tak na 10 dnů vyzkouší život se zcela cizí ženou.

Herec s účastí v reality show neváhal, to ovšem netušil, jaké »peklo« na jeho lásku čeká. S partnerkou zatím děti nemají a přeci jen 4 děti na nezkušenou Zuzanou by mohly být trošku moc.

Trochu se bojím

K sobě do pražského bytu si na deset dnů nastěhuje sympatickou paní Živu (36), která bude mít na starost pouze čivavu a ostatní zvířectvo v čele s Mírou. Pro ni to tak bude prakticky dovolená a oddech od každodenního mumraje. „Trochu se bojím, aby to nakonec nebylo tak, že spíš já polezu na nervy náhradní manželce než naopak,“ strachoval se se smíchem Míra před příchodem náhradní manželky.

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají!

Video se připravuje ...

Dřívější spánek

Nejen zkušenosti a rozšíření obzorů si herec slibuje od dnešní výměny. Rád by totiž trochu pozměnil své zlozvyky. „Rád bych začal chodit spát dřív, protože teď chodím do postele třeba až tak ve čtyři ráno, a je úplně jedno, jestli mám vstávat v šest nebo v jedenáct,“ přiznal herec svůj převrácený režim, se kterým těžko bude maminka od čtyř dětí držet krok a ponocovat. Podaří se Zuzaně ukočírovat náhradní děti a začne opravdu lézt Míra nové paní na nervy? Sledujte dnes ve 20.20 na Nově.

Desetidenní odloučení

Se Zuzanou žije Míra přibližně 4 roky a tak je nasnadě řešit potomstvo. Zamilovaná dvojice přiznává, že se o dětech už baví, takže sympatická letištní kontrolorka společně s Mírou s chutí na pořad kývla. „Když přišla nabídka, jestli nezkusit desetidenní odloučení, řekli jsme si, proč ne,“ řekl Míra. Možná jim ale po této zkušenosti bude stačit jedno dítě...

Lucie z Výměny manželek je v šoku z nepořádku a nebezpečné elektriky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5570189
4. 3. 2022 • 19:25

Já nevím, ale v tomto případě se Míry zastanu... ze stejných důvodů při malé potřebě sednu....je opravdu hrůza, co je vidět, když dojde syn na návštěvu.......

j.p.toman
2. 3. 2022 • 08:36

Ten Míra mi vždycky připadal takovej divnej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.