Hvězda Vyprávěj Nosek: Rozchod s těhotnou přítelkyní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda Vyprávěj Nosek: Rozchod s těhotnou přítelkyní!

Jaromír Nosek s přítelkyní Zuzanou
Jaromír Nosek s přítelkyní Zuzanou (Foto: archiv J. Noska, archiv, Profi media.cz, Bontonfi lm)

Na Štědrý den měli přivítat prvního společného potomka, jak všechno nejspíš bude jinak. Hvězda seriálu Vyprávěj Jaromír Nosek (45) totiž svou přítelkyni Zuzanu Hasalíkovou (32) opustila. Rozchod měl proběhnout už před nějakou dobou...

Herec známý z Účastníků zájezdu, či seriálu Dobré zprávy má za sebou jeden rozvod. Po něm pak Nosek zakotvil v náruči zaměstnankyně pražského letiště Zuzany Hasalíkové. S tou tvořil pár delší dobu, plánovali rodinu a naší redakci letos v únoru dokonce ukázali i hnízdečko lásky. 

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají!

Video se připravuje ...

Když se konečně mohli těšit na příchod prvního potomka, přišel rozchod. „Nejsou spolu,“ potvrdil to Aha! nejmenovaný zdroj. „Rozešli se v létě,“ doplnil informaci zdroj pro Expres.cz. Podle něj by Noskova těhotná partnerka měla rodit přímo na Štědrý den. „Asi vím, na co se mě chcete zeptat, ale nechci se k tomu vyjadřovat. Je mi to nepříjemné. Prosím, nezlobte se,“ odtušil pro web Nosek.

Rozchod s těhotnou Zuzanou ani nepotvrdil, jenže ani nevyvrátil. Hercova dnes už bývalá přítelkyně mlčí, jen tu a tam hodí na sociální příspěvek záhadný příspěvek. „Neříct nic, občas znamená říct všechno. Než-li lhát, je mnohdy lepší opravdu mlčet. Prázdniny, palmy, bazén, 2v1, čas,“ napsala třeba k příspěvku z dovolené...

Herec Míra Nosek: Ze stavby do divadla! Rok se živil rukama, ale úplně se toho nevzdá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.