Míra Nosek odhalil ve Výměně manželek soukromí: Pedant na úklid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Míra Nosek odhalil ve Výměně manželek soukromí: Pedant na úklid!

Ve Výměně manželek se dozvíme intimnosti ze života herce Míry Noska
Ve Výměně manželek se dozvíme intimnosti ze života herce Míry Noska (TV Nova)

Vysávání, utírání prachu nebo zalévání květin není pro Míru Noska (44) žádný problém. Herec ve včerejším speciálním dílu Výměny manželek předvedl, že se na něho partnerka Zuzana (30) může ve všem spolehnout. To ovšem netušil, že na něho přítelkyně prozradila, jaké má návyky na toaletě...

Po seznámení s náhradní manželkou, paní Živou (36), ji Míra hned druhý den ráno způsobil svým pořádkumilovnictvím lehký šok, když začal vysávat celý byt.

Pohodová dovolená

„Neznám chlapa s vysavačem, cítím se taková nesvá,“ přiznala Živa, pro kterou byla výměna spíš dovolenou. Míra se Zuzanou zatím děti nemají, takže se starala pouze o pejska a během deseti dnů v náhradní rodině poznávala krásy našeho hlavního města. To ve vesničce Myštěves se hercova přítelkyně pořádně zapotila.

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají!

Video se připravuje ...

Početná rodina

Sympatická bezpečnostní kontrolorka se musela postarat o pět hladových krků – náhradního manžela Richarda (46) a čtyři děti. Vše ale zvládla na jedničku a k menšímu nedorozumění došlo pouze jednou. Klasický příběh muže, ženy a zvednutého prkénka. „Míra používá toaletu zásadně vsedě a snaží se to vysvětlit i každé návštěvě, aby záchod používali pouze vsedě,“ prozradila Zuzka na partnera v zápalu boje s náhradním manželem o polohu záchodového prkénka. Celý národ se tak dozvěděl pikantnost filmového gay Ignáce z Účastníků zájezdu.

A teď bude na řadě miminko

Starání se o rozvětvenou rodinu nezanechalo na Zuzaně žádnou stopu. „Stojím si ale stále za svým, že bych chtěla jedno nebo dvě,“ řekla po skončení desetidenního očistce a Noskovi jasně naznačila, že biologické hodiny už tikají. „Teď bych chtěla miminko, Míro, tak nějak jsem se na to naladila. Ty bys taky chtěl, tak se zachovej jako chlap,“ dodala Zuzana se smíchem směrem k partnerovi. „Já se zachovám jako chlap, ale nemůžu tě svléknout teď před kamerou,“ odpověděl Míra se smíchem.

Lucie z Výměny manželek je v šoku z nepořádku a nebezpečné elektriky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
horstfuxteleshop
9. 12. 2023 • 11:16

No a koňská hlava nakonec partnerku vyhodil. Těhotnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.