Vožralá jako bomba! Bydlet vedle Lucie z Výměny je peklo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vožralá jako bomba! Bydlet vedle Lucie z Výměny je peklo

Lucie z Výměny manželek
Lucie z Výměny manželek (archiv)

Asi každý tuší, že domácnost Lucie Navrátilové z Výměny manželek a jejího muže Michala Navrátila, není ideální. Nedávno na internet uniklo audio přímo z jejich bytu a jde z něj doslova hrůza. Samý křik a dětský pláč! Chudáci sousedi ...

Manželé ještě před několika týdny tvrdili, že se rozvádějí a jdou od sebe. Očividně ale pořád žijí v jedné domácnosti a vedle čtyř Lucčiných dětí s nimi žije jistá spolubydlící Marcela. A právě ta měla usvědčeného vraha Michala vytočit do běla.

Výměna manželek: Zelenina a ovoce z popelnice!

Video se připravuje ...

„Lehni si! Jsi vožralá jak bomba! V deset hodin večer si vožralá jak bomba!“ řval Michal ze všech sil, zatímco v pozadí jde slyšet zoufalý dětský pláč. Audio uniklo na sociální síť TikTok a lidé se proti němu začali bouřit. Podle drtivé většiny by měla zasáhnout sociálka a Lucii zbylé čtyři děti odebrat.

Nebylo by to poprvé, co by účastnice pořadu Výměna manželek přišla o děti. Celkem jich totiž měla devět, dokud jí většinu nezabavila sociálka. Otázkou je, jestli audio bude pro příslušné odbory dostatečným důkazem pro to, aby zasáhly.

Výměna manželek: Sprostá mluva a alkohol!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5510090
26. 1. 2022 • 12:03

Co k tomu říct... chudáci děti. Nikdy nepoznají hezké a bezstarostné dětství, nepoznají rodinu, nebudou mít základní návyky, pravděpodobně z nich nevyrostou normální lidé, protože nepoznají jak se žije ve spořádané rodině. Takoví dezoláti jim do života nepředají nic dobrého. Měli by být za to trestně zodpovědní, ale hlavně by nikdy neměli mít děti!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.