ŽIVOTNÍ ZVRAT »šílené« Lucie z Výměny: Konec manželství s vrahem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ŽIVOTNÍ ZVRAT »šílené« Lucie z Výměny: Konec manželství s vrahem?

Ukřičená Lucie z Výměny manželek se vdala. A teď už se prý rozvádí.
Ukřičená Lucie z Výměny manželek se vdala. A teď už se prý rozvádí. (facebook, TV Nova)

Divákům reality show se osminásobná máma Lucie z Kladna vepsala do paměti hned několikrát. Nejprve šokovala stavem své domácnosti, následně velmi peprnými hláškami při setkání mezi čtyřma očima. A několik dní po odvysílání pořadu i přiznáním, že má novou lásku.

Tím „osudovým“ se pro Lucii stal usvědčený vrah Michal, kvůli němuž neváhala opustit svého o několik let staršího manžela. Před třemi měsíci se zamilovaný páreček, který svou lásku pravidelně ventiloval na sociální síti, skutečně odhodlal ke sňatku. Jenže teď oba oznámili rozvod!

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video se připravuje ...

Plánovali spolu potomka i svatební cestu. Nakonec se ale neuskuteční už nic. Podle webu Extra.cz totiž dvojici „došel dech“. „Ahoj přátelé, dnešním dnem 23. 5. 2021 jsem sepsal žádost o rozvod s mou ženou. I přesto, že ji šíleně miluji, jsem nucen se s ní rozvést," napsal smutně Michal na Facebook. „Omlouvám se, ale bohužel zítra žádám o rozvod já s Michalem,“ dodala stroze Lucie. Co se mezi nimi stalo? Po kratším období vyčkávání a mlčení aktérka „hvězdné“ reality show nakonec vysvětlila, co jí vadí. „Kurví se a podobně,“ zaútočila na svou drahou polovičku s dodatkem, že rozvodové papíry skutečně podává ona.

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.