Návrat Nikol Moravcové na obrazovky: Sexy Cupid z ostrova lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Návrat Nikol Moravcové na obrazovky: Sexy Cupid z ostrova lásky!

Nikol Moravcová bude moderátorkou nové reality show.
Nikol Moravcová bude moderátorkou nové reality show. (Ivy E. Morwen / časopis Maminka)

Z mateřské přímo na ostrov! V takovém duchu se nesl návrat influencerky a moderátorky Nikol Moravcové (34). Od moderování si sice dala dlouhou pauzu, výzev se ale nebojí a přijala rovnou tu náročnější – reality show!

Televize Nova zkraje podzimu představila svým divákům Love Island, který se v zahraničí těší velké oblibě. Skupina atraktivních mužů a žen z Česka i Slovenska se slétne na Kanárské ostrovy, aby se tam účastníci pokusili najít pravou lásku a zabojovali o finanční odměnu. Po celou dobu jsou ubytováni v luxusním rezortu, kde ovšem neuniknou kamerám, ať je skutečně o co stát!

Pořadem plného vášně i zvratů provází právě Nikol Moravcová. V zahraničních verzích je většinou moderátorem reality show žena, která rozhodně nepostrádá sex-appeal a má působit dojmem Cupida alias zprostředkovatele lásky, kterého účinkující vždy rádi vidí. Nikol pořad nebere pouze jako pracovní závazek, ale věří, že lásku v něm lze skutečně najít. Sama si přeci toho pravého našla přes seznamku!

Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohách

Video se připravuje ...

„Já sama jsem s manželem hledala štěstí alternativní cestou a myslím, že tato cesta, jak najít lásku, je lepší než pasivně sedět doma. Rozhodně moc fandím našim účinkujícím. Je to samozřejmě o odvaze, o tom sebrat síly, protože ve vile na Kanárských ostrovech se odhalí hodně z osobnosti toho daného člověka,“ uvedla Moravcová pro web Super.cz.

Zprávařka z Novy Petra Křivková-Svoboda: Odlet na dovolenou komplikují požáry!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.