NÁVRAT POROTY Z MASTERCHEFA V NOVÉM POŘADU: Bude to tvrdý souboj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

NÁVRAT POROTY Z MASTERCHEFA V NOVÉM POŘADU: Bude to tvrdý souboj!

Porotci MasterChefa
Porotci MasterChefa (Aha! Pavel Machan)

Televize Nova právě natáčí novou kulinářskou roadshow Souboj na talíři. Jejími hlavními hvězdami budou porotci show MasterChef Česko Radek Kašpárek (39), Jan Punčochář (41) a Přemek Forejt (34). Natáčení běží na několika místech Česka, kde kuchaři vyhledávají neobyčejná jídla, vaří je, a dostávají se tak do rolí soutěžících.

„Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko. Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce,“ prohlásil Radek Kašpárek. „Vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě. Jezdíme s Přemou a Honzou po různých destinacích v České republice a maximálně si to užíváme,“ dodal.

Kuchaři Punčochář a Kašpárek: Co prozradili o nové sérii MasterChefa?

Video se připravuje ...

A o čem vlastně pořad je? Jeden z kuchařů vybere místo a jídlo, které v daný týden všichni ochutnají. Druzí dva mistři vařečky se jím musí inspirovat a uvařit ho po svém. A ukáže se, že i ti nejlepší z nejlepších někdy v kuchyni plavou. Pořad by se na obrazovky mohl dostat už letos na podzim.

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.