Razantní proměna porotce MasterChef: Poznáváte Jana Punčocháře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Razantní proměna porotce MasterChefa: Poznáváte Jana Punčocháře?

Šéfkuchař Jan Punčochář
Šéfkuchař Jan Punčochář (Tomeš Michael)

Na křtu kuchařky Romana Staši (32), vítěze poslední řady kulinářské soutěže MasterChef, nesměli chybět ani šéfkuchaři a obávaní porotci soutěže Radek Kašpárek (39) a Jan Punčochář (41). Přestože byla hlavní pozornost věnována právě knize, všichni přítomní si nemohli nevšimnout výrazné změny u Jana Punčocháře.

Ten se totiž začátkem roku rozhodl jít do sebe a na své postavě pořádně zapracoval. Změnil životosprávu, jídelníček, začal se více hýbat a je to znát! „Od 1. ledna mám celkem 10 kilogramů dole. S jídlem začínám ve 12:00 a končím ve 20:00 a mezitím mám tři kvalitní jídla. Večer se nepřejídám, dávám si maso s něčím či něco vegetariánského, k obědu si dám něco lehčího, ke svačině jogurt nebo ovoce. Zkrátka je to o tom se nepřejídat a mít pohyb. Aktuálně vážím 89 kilogramů a cítím se skvěle," svěřil se Jan Punčochář webu ŽivotvČesku.

Nová série MasterChefa

Video se připravuje ...

Velký progres svého kolegy ohodnotil i druhý porotce MasterChefa Radek Kašpárek. „Honza je dříč a když si něco umane, docílí toho. Je na něm vidět velký progres, vypadá dobře a celkově omládl," dodal Kašpárek. Atmosféra během křtu byla o to veselejší i z toho důvodu, že se v rámci rozvolnění otevřely i vnitřní prostory restaurací, což je pro oba šéfkuchaře více než dobrá zpráva!

Punčochář otevírá hospodu počtvrté za dva roky. Co jeho podnik zachránilo, a proč odmítá zdražovat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.