Dramatické finále MasterChefa: Milion vyhrála Besky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dramatické finále MasterChefa: Milion vyhrála Besky!

Vítězka MasterChef Česko 2021 Besky nafotila profi fotky.
Vítězka MasterChef Česko 2021 Besky nafotila profi fotky. (TV Nova/ Petr Kozlík)

Vítězkou páté řady kulinářské show Master- Chef se včera večer stala Veronika Dinišová (27) alias Besky. Porazila Jitku (40) i Petru (31) a odnesla si výhru jeden milion korun.

„Poprvé v životě se mi něco podařilo, poprvé v životě jsem se reálně pochválila. To byla ta motivace, aby mě pochválil někdo druhý. Sama se umím pochválit velmi těžko,“ usmívala se po vítězství manažerka řízení prodeje a vztahů se zákazníky, která se narodila na Slovensku, ale momentálně žije v Praze.

Vítězná Veronika v MasterChef 2021: Jaká byla její cesta soutěží?

Video se připravuje ...

Čeká od jara

Od jara, kdy Nova další řadu show MasterChef dotočila, musela o své výhře mlčet. Tvrdá smlouva, kterou má Besky s televizí podepsanou, jasně říká, že pokud cokoliv do odvysílání finále pořadu prozradí, o výhru přijde. A protože závazek dodržela, může se těšit, že jí v nejbližších hodinách přistane na účtu nezdaněný milion korun. „Vzhledem k tomu, že finále už je několik měsíců za námi, tak jsem své vítězství oslavila jen v kruhu rodinném a se štábem na place,“ prozradila Besky.

MasterChefa 2021 vyhrála Veronika!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.