Trojanová z Hotelu Paradise a VyVolených: Takhle krásně si bydlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trojanová z Hotelu Paradise a VyVolených: Takhle krásně si bydlí!

Nikol Trojanová
Nikol Trojanová (Foto Instagram)

Influencerka a účastnice reality show Hotel Paradise a VyVolení Nikol Trojanová se na Instagramu pochlubila tím, jak si bydlí. S přítelem si z bytu s terasou vytvořili opravdu útulné hnízdečko lásky s příjemnými prvky.

Po Nikol, která se v reality show VyVolení po večírku plném alkoholu pomočila, nejsou ani památky. Trojanová si už před lety uspořádala život, stala se úspěšnou influencerkou, která s lidmi sdílí svůj život, a konečně si našla partnera, se kterým jí to klape ve všech směrech. Celkem nedávno otevřela další kapitolu života a vrhla se do vybavování nového bytu a také si pořídila chatu. Ta si vyžádala rekonstrukci, aby byla podle jejích představ.

„Slibuju si od toho teda čistou hlavu a klid. A to si vůbec představuji od celého "chataření", a proto jsem si ji i pořídila. Abych měla někde místečko v přírodě pro sebe. Kam bych si mohla zajet pročistit hlavu, mít to kousek k řece nebo třeba na kolo. Teď jsme ale ve fázi vyklízení a čeká nás rekonstrukce a na to se taky moc těším. Zahrada a okopávání bude až fáze dvě…

Jak bydlí Nikol Trojanová z VyVolených? Nejradši jím v posteli!

Video se připravuje ...

S tou hlavní rekonstrukcí hodně pomáhá Luky (partner Nikol, pozn.red), protože já tomu až tak moc nerozumím. Odpady, elektrické rozvody, no když jsme se o tom bavili, nevěděla jsem, čí jsem. Ale zajímá mě to, chci mít vše funkční a vychytané, takže se zajímám a zapojuji, ale samozřejmě se nejvíc těším na finální zařizování jako nábytek, kuchyně, koupelna a samozřejmě dekorace. Myslím, že pro tento rok máme o zábavu postaráno,“ pověděla v zimě Trojanová extra.cz. Snímky z jejího domova a chaty najdete u nás v galerii.

Expřítel Nikol z VyVolených Daniel Vojtěch má v posteli novou: Dračici z Balkánu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.