VIDEO Nela z Hotelu Paradise: Gino je podvodník, Zuzana prděla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Nela z Hotelu Paradise: Gino je podvodník, Zuzana prděla…

Nela v redakci Aha!
Nela v redakci Aha! (cam)

Vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková navštívila redakci Ahaonline.cz, aby se se čtenáři podělila o dojmy ze soutěže, v níž získala 50 tisíc eur (1,3 milionu korun).

Nela v Hotelu Paradise potkala desítky soutěžících, po natáčení ale zůstala v kontaktu jen s Rockym. Vztahy se vyhrotily především ve finále reality show, kdy proti ní stál Gino (Viktor) a její bývalá kamarádka Niki.

„Díky bohu se už nemusím s nikým vídat. Kamarádím se jen s Rockym, mám ho moc ráda. Byla jsem zavřená s bandou mladých lidí, kteří ve směs nic nedělají, bydlí u rodičů a chodí jen pařit. Tudíž mi ze sebe nic nedali. Ale určitě to je pro mě zkušenost a zážitek na celý život,“ řekla Nela o soutěži.

Po jejím vítězství se objevily spekulace, že vyhrála podvodem, což má podle Nely na svědomí Gino. „Chudák nakoupil kamarádům telefony a kredity, které teď rozprodává na svém Facebooku,“ napsala Nela o svém rivalovi.

V hotelu Paradise jí šla po krku i Zuzana, která o ní začala rozhlašovat, že si nikdy nečistila zuby. „Zuzana zase strašně prděla a říkala jsem to já někde? Ne, protože tak hloupá jako ona nejsem. Navíc zuby jsem si čistila denně! Já nemám zapotřebí lhát jako ona!“ hájila se čerstvá milionářka, jejíž erotické fotky se nedávno objevily na internetu.



„Velmi mi to ublížilo, protože jsem si zakládala na tom, aby nikde nic takového vidět nebylo. Každej chytrej člověk, kterej tuto fotku uvidí, si ale řekne, že to je fotka ze soukromí a že se neměla nikdy dostat ven. To, že se dostala, je bohužel už smůla a nic s tím nenadělám,“ vysvětlila Nela, která výhru nemíní investovat do vzdělání.

„Mám vystudovanou obchodní akademii čtyři roky, chybí mi jen maturita. Mě škola nikdy nebavila a myslím si, že to není až tak důležitý k životu pokud nechceme být doktoři, zubaři, nebo archeologové,“ dodala Nela.

Podívejte se, co Nela řekla o svém vítězství!

Video se připravuje ...

Nela mluví o dramatickém vyhazovu štábu z Dominikánské republiky!

Video se připravuje ...

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise



Autor:  cam

Přečtěte si
krehy
11. 9. 2012 • 17:01

Nela nie je najhoršia ma chyby ved kto ich nema kto ju nepozna osobne by ju nemal sudit ja si Nelu važim ak sa to niekomu nepači tak je to jeho vec teraz nedavno pomohla malemu chlapcovi na voziku nie aby sa zviditelnila ale že chcela pomoct niektori radšej chodia po akciach ale ona radšej pomohla ona nie je zla ma v sebe dost dobreho a tento članok čo napisala to napisala zuzanna ju viac ohovarala ešte pred finale

herecka
26. 7. 2012 • 17:31

JE

herecka
26. 7. 2012 • 17:31

herecka
26. 7. 2012 • 17:31

herecka
26. 7. 2012 • 17:30

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.