Podzim na Nově? Televize tahá svá esa z rukávu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podzim na Nově? Televize tahá svá esa z rukávu

TV Nova
TV Nova (Foto TV Nova)

Stejně jako televize Prima si i Nova připravila pro své diváky nabitý program. Podzim se bude v obou případech nést v duchu nových seriálů, ale i stanic! Televize Nova si toho ale připravila o dost více!

První česká komerční stanice se rozhodla vedle akčních a sportovních kanálů pro muže zaměřit i na ženské publikum, a dámy se tak mohou těšit na kanál Nova Lady. O romantiku tedy zjevně nebude nouze. Co všechno bude náplní nového kanálu a kdy přesně bude nová stanice uvedena, si zatím Nova nechává pro sebe.

Vzhledem k tomu, že kanál Nova 2 nabízí především úspěšné zahraniční sitcomy jako Přátelé, Dva a půl chlapa či Teorie velkého třesku, se vedení televize rozhodlo změnit jeho název na Nova Fun a zaměřit se i na mladší publikum, jak informoval web eXtra.cz. Kromě toho spolu s Nova Action změní logo. Nešetřit Nova nebude ani sportovními kanály, které rozšíří o dva další – Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Mejdan TV Nova: Vojta Dyk

Video se připravuje ...

A jaké novinky do svého programu TV Nova zařadila? Krom stálých Specialistů či Ulice se diváci mohou těšit na Souboj na talíři s porotci MasterChefa, seriál ze středoškolského prostředí Pan profesor s Vojtou Dykem (36), vědomostní soutěž s Ondřejem Sokolem (49) Na lovu či na ženami tolik oblíbenou reality show Love Island. Letošní podzim tedy bude skutečně pestrý!

Mejdan TV Nova: Petra Křivková-Svoboda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.