Herečka Michaela Tomešová (32): PEKLO VE VÝMĚNĚ MANŽELEK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herečka Michaela Tomešová (32): PEKLO VE VÝMĚNĚ MANŽELEK!

Celebritní manželé Tomešovi ve Výměně manželek
Celebritní manželé Tomešovi ve Výměně manželek (TV Nova)

Tohle ve Výměně manželek ještě nebylo! Poprvé za 17 let existence tohoto pořadu se musela Míša Tomešová (32) obejít bez náhradního muže. Muzikálová zpěvačka a manželka herce Romana Tomeše (34) se vyměnila s maminkou Míšou (32), která je samoživitelkou a musí se starat o čtyři dcery.

Zatímco maminku samoživitelku čekalo pohodových deset dní v ekologicky vedené domácnosti se sympaťákem Tonym ze seriálu Slunečná, jenž i bez manželky zvládá chod domácnosti i péči o dva malé synky, Tomešová si prožila pekelné chvíle. Byla totiž na čtyři »hladové krky« sama, a dokonce musela i sáhnout do své peněženky.

Výměna manželek: Slavní partneři a matka samoživitelka!

Video se připravuje ...

Jediná podmínka

„Dlouho jsme uvažovali, jestli nabídku přijmout, nebo ne. Přece jen je to obrovský zásah do soukromí,“ svěřila se muzikálová hvězda. Její slova potvrzoval i manžel Roman. „Báli jsme se, že by to mohlo nějak ublížit jak našim dětem, tak nám. Na druhé straně to byla skvělá příležitost, jak se přesvědčit, že náš vztah stojí na pevných základech,“ nechal se slyšet Tomeš. „Když jsme do projektu šli, měli jsme jednu podmínku, a to, abychom tím natáčením někomu pomohli. Nebo alespoň aby se otevřelo nějaké důležité téma. A to se skutečně podařilo,“ liboval si Roman. Jeho žena dopřála svým »dočasným« dětem i to, na co jejich maminka nemá.

Peklo vs. nebe

A jak to vidí s odstupem času? Nakonec převážila pozitiva. „Bylo to deset naprosto božských letních dnů s těmi nejúžasnějšími, nejšikovnějšími a statečnými holčičkami. Stejně tak skvělých deset dnů měli moji tři kluci s Miškou,“ nemohla si vynachválit hvězda primáckého seriálu ZOO. „Jediný, co mě mrzí, že se tam nevešly všechny naše zážitky a dobrodružství. To by díl musel mít minimálně deset hodin! Tak moc nabušený to bylo!“ dodala Tomešová. Hvězdnou Výměnu manželek můžete sledovat dnes od 20.20 hod. na Nově.

Hvězda Sestřiček Míša Tomešová: Manžel nemá přístup k mým penězům! Pro jistotu

Video se připravuje ...

Jako Krejčík se Stropnickým

Když se Míša s Romanem rozhodovali, jestli se mají Výměny zúčastnit, nakonec je přesvědčil herec Daniel Krejčík (27), který ji už dříve absolvoval se svým životním partnerem Matějem Stropnickým (38). „Naše zvědavost nás společně s Danem Krejčíkem, který tu zkušenost měl, přesvědčili,“ prozradila Tomešová.



Přečtěte si
jity
5. 5. 2022 • 09:06

Proč by to asi dělali, vzdávat se honorářu? Myslím, že pro jmenovkyni Míšu udělala Míša Tomešová dost. Ten pokojíček, nové postele pro děti také nebyl zadarmo. Těch 10 dní je živila, tak co byste po ni ještě chtěli. Myslíte, že oni nepotřebují peníze? Mají také děti, složenky jistě také musí platit. Nedělejte z nich oligarchy.

begonie
5. 5. 2022 • 07:52

Přesně tak Bulvár vždy vymyslí nesmyslný titulek a i v článku jsou zavádějící a nepravdivé informace (musela sama krmit 4 hladové krky a musela sáhnout do vlastní peněženky). Míša Tomešová hned na začátku řekla, že vše chce hradit z vlastní kapsy a i holčičkám za vlastní peníze zařídíla pokojíček..... A jak bylo patrné, budou v kontaktu nadále a jejich pomoc samoživitelce výměnou nekončí......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.