Odpudivá Výměna manželek: Štěnice a smrad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odpudivá Výměna manželek: Štěnice a smrad!

Náhradní manželka po útoku štěnic?
Náhradní manželka po útoku štěnic? (TV Nova)

V tomto díle se obě vyměněné manželky jmenují Iveta. Uvidíme, jak si upovídaná „první“ Iveta z města poradí v malém domku s rodinkou, která si nenechá nic líbit, a jestli se dokáže „druhá“ Iveta přizpůsobit životu v centru města se submisivním tatínkem a malými dětmi.

V nové epizodě se setkáme s partnery, kteří žijí v Jablonci nad Nisou, Ivetou (42), Davidem (34), Davidem (8) a Terezkou (2). Rodinu do Výměny přihlásila Iveta, tvrdí, že je na všechno absolutně sama. David ji s ničím nepomůže a ani se nestará o děti. Kvůli tomu se oba partneři často hádají. Iveta doufá, že Výměna jejich vztah zlepší.

Na druhé straně se poznáme s Ivetou (33), Janem (36), Annou (12) a Anežkou (8), kteří žijí ve vesničce Brzice. Honza je velmi žárlivý člověk a dokáže bezdůvodně udělat obrovskou scénu. Iveta od Výměny očekává to, že si jí ostatní členové rodiny začnou více vážit.

Tato epizoda Výměny manželek se neponese ve zrovna poklidném duchu. Obě manželky budou mít od samého začátku s něčím problém, ať už je to výchova dětí, nebo nepořádek. Zanedbanou domácnost bude řešit hlavně Iveta ve své náhradní domácnosti ve vesnici Brzice. Doslova prohlásí, že je jí ze všeho na zvracení. Vše se navíc vyhrotí tím, když si na těle najde několik štípanců. Dokonce se rozhodne vyhledat lékařskou pomoc, jestli ovšem šlo o kousnutí od štěnic, není jasné. Dojde k předčasnému ukončení desetidenní výměny?

Výměna manželek: Pokousání od štěnic?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
22. 4. 2021 • 10:46

Pizizubatá paná odpudivá a nízké mentalitě a špatné psychice...A ještě se to množí,fujky hlavně neskutečně i ulha­ná,tra­gédka­...Dou­fám že jí po natáčení navštívili ze sociálky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.