Cibulka s Jagelkou se obuli do Výměny manželek: Co je namíchlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Cibulka s Jagelkou se obuli do Výměny manželek: Co je namíchlo?

Michal Jagelka a Aleš Cibulka jsou dlouholetý pár
Michal Jagelka a Aleš Cibulka jsou dlouholetý pár (Herminapress)

Čeští poslanci se po nějaké době opět pustili do debaty týkající se zákona, jenž by umožnil stejnopohlavním párům uzavřít manželství. Někteří politici jsou vůči tomuto zákonu ostře vyhraněni a dali to jasně najevo. Jak na jejich slova reagovali ti, kterých se to týká?

Zvlášť upřímně se k stejnopohlavnímu manželství vyjádři lídr SPD Tomio Okamura (48): „Já jsem část dětství v dětském domově vyrůstal. A můžu vám říct, že kdyby mě jako malého kluka adoptoval stejnopohlavní pár, radši skočím z okna. Já chtěl mít vždy maminku a tatínka,“ prohlásil upřímně Okamura. Kromě pár ohlasů se okamžitě spustila vlna kritiky.

Pavel Vítek (58)

„Pokud člověk platí stejné daně, myslím, že by měl mít i stejná práva. Manželství je věcí citu, ne pohlaví. Nechápu, čím by stejnopohlavní manželství mělo ohrožovat tradiční rodinu,“ sdělil zpěvák webu eXtra.cz.

Jak bydlí Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Jejich zářivé bydlení musíte vidět

Video se připravuje ...

Michal Jagelka (44)

„Možná je v tom případě škoda, že Tomia Okamuru v jeho patnácti letech neadoptoval nějaký sympatický homosexuální pár. Mohlo být dnes ledacos jinak.“ Herec a dabér si ovšem nemyslí, že by návrh prošel. Vzhledem k tomu, že s partnerem, moderátorem Alešem Cibulkou (44), podpořili kampaň, by byl ale pochopitelně rád, kdyby se zadařilo. Podle něj je pojem „tradiční rodina“ ohrožen leda sám sebou. „Stačí se podívat na Výměnu manželek nebo Prostřeno, jak někteří ti lidé z tradičních rodin žijí. A tradiční rodina přece nemá nic společného s tím, jestli já si vezmu pana Cibulku za ženu nebo za muže,“ dodal Jagelka.

Tomio Okamura v České televizi v roce 2010 propaguje katalog cestovní kanceláře zaměřený na homosexuály

Video se připravuje ...

Robert Vano (72)

„Pan Okamura může z okna vyskočit klidně i teď. Ale vážně: kdyby zákon prošel, byl bych určitě rád. Lidská práva by měla být pro všechny stejná. Lidé platí stejné daně, takže není důvod jim něco odpírat,“ prohlásil fotograf.



Přečtěte si
avina
2. 5. 2021 • 11:44

Manželství= muž a žena. Partnerství= 2 muži nebo 2 ženy. Máma a táta není 2 mámy,2tátové. Ani jedna dvojice nemůže porodit děti.
Název manželství by pak mělo 3 významy.!!!!muž a žena,2 chlapi, 2 baby.

krkoun
1. 5. 2021 • 11:24

Myslí, že slovo buze­....­....­..ran­ti, není sprosté slovo, tak proč ta cenzura?

krkoun
1. 5. 2021 • 11:20

Ať si tomu říká kdo chce jak chce, já jim říkám ***i, fuj.

j.p.toman
1. 5. 2021 • 08:30

A kdo tedy Okamuru nakonec adoptoval? SPD ?

avina
30. 4. 2021 • 20:49

Já to beru jako postižení. Nemohou za to, ale je to prostě vybočení.Svazek si nazvou jakkoliv, jejich problém. Slovo manželství je spojení muže a ženy. tečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.