Bubu v šoku z Okamury! Asi si mě spletl s Gregorovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bubu v šoku z Okamury! Asi si mě spletl s Gregorovou

Slovenského expremiéra Čarnogurského zpovídala Zuzana Bubílková
Slovenského expremiéra Čarnogurského zpovídala Zuzana Bubílková (Blesk:FOTO CNC / ALEXANDR MALACHOVSKÝ)

Zuzanu Bubílkovou (68) diváci znají především jako svéráznou moderátorku politických satir, které uváděla společně s kolegou Miloslavem Šimkem (†64). Kromě role bavičky však vedla i řadu formálních politických rozhovorů. Sama tedy ví, že s politiky to není zcela snadné.

S některými kuriózními zážitky se moderátorka přezdívaná Bubu pochlubila v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. A nutno říct, že Zuzana Bubílková při rozhovorech s politiky zažila leccos. „Nejhorší na rozhovory je Okamura. To je tsunami slov. On asi nedýchá. Když jsem se nemohla asi pět minut dostat ke slovu, skočila jsem mu do řeči,“ cituje iDnes.cz moderátorku.

Bubílková je také otřískaná novinářka, která je známá pro svůj ostrovtip, ovšem i takovou publicistickou veteránku je možné rozhodit. „Když jsme skončili, řekl mi, že nejsem špatná, ale potřebovala bych školení. A že je ochotný mi ho dát. Pak se na mě podíval a řekl, že je singl. To jsem byla paf, nevěděla jsem, jestli je to pozvánka k tomu ho adoptovat. Asi si mě spletl s Gregorovou,“ pobaveně prohlásila Bubílková.

Povánoční Bez urážky Zuzany Bubílkové: Koronavirová koleda a Ježíšek v karanténě!

Video se připravuje ...

V rozhovoru zavzpomínala i na svého kolegu Miloslava Šimka, s nímž moderovala pořad Politické harašení aneb S politiky stále netančíme uváděný televizí Nova v letech 2000 až 2006. Doplňovali se nejen v něm, ale i při jeho tvorbě. „Spolupráce s ním byla zajímavá. Měla jsem úplně jiné vidění než on. Napsala jsem základ scénáře, on to připomínkoval a já to zapisovala,“ vzpomínala moderátorka.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: PES se proměnil ve voříška! A protestsong Csákové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avina
1. 1. 2021 • 12:43

Žena M.Šimka trpěla, když se Bubílková nastěhovala do chaty k Šimkovi. Uháněla ho,zkoušela rozbít manželství. Svěřila se,když se jí manžel vrátil domů,nemocný,před smrtí.Skřehotavá Bubílková je legrační svým úsměvem bl.....

mbmb
1. 1. 2021 • 06:33

stara skrehotava drza ,jako Petr Novotny.Prvoplanovy Humor

bb88
31. 12. 2020 • 14:32

Satirická komička a nepozná od Okamury ironii, nebo nadsázku. Těžká kráva, myslí si, že se přisála na Krampola, že ji leží svět u nohou.

travina
31. 12. 2020 • 12:08

Bože, ta je trapná až na půdu! Kdy už ta vyžilá, skřehotavá bába zaleze???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.