Provokatérka Bubílková: Někteří jsou v rozpacích... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Provokatérka Bubílková: Někteří jsou v rozpacích...

Paní Zuzana se "toho" nebojí
Paní Zuzana se "toho" nebojí (Archiv Muž roku)

Prvním castingem letošního, 21. ročníku soutěže mužské krásy a sympatie Muž roku 2020, začal půlroční maraton aktivit, který vyvrcholí 21. srpna národním finále v Městském divadle Náchod. Prezident soutěže David Novotný pozval do castingové poroty, mimo jiných, modelku a Českou Miss 2016 Andreu Bezděkovou, moderátorku Lenku Špillarovou, úřadujícího Muže roku Vojtěcha Urbana a moderátorku Zuzanu Bubílkovou.

Zuzana Bubílková se zúčastnila soustředění a finále Muže roku už v loňském roce. Byla proto nyní zvědavá, jak probíhá vybírání vhodných kandidátů na titul. A jak je jejím zvykem, byla hodně aktivní. „Baví mne přítomné pány trochu provokovat a vidím, jak reagují. Někteří jsou v rozpacích, někdo to ustojí a nenechá se vyvést z míry. Překvapilo mne, jaké mají kluci představy o šoubyznysu. Já jsem začínala jako žurnalistka a v životě mě nenapadlo, že v šoubyznysu budu. A musím říci, že kluci nevědí, co je čeká. Sama vím, jaké to je, když vás lidé poznávají na ulici,“ usmívala se dobře naladěná Zuzana Bubílková.

Zájemci o účast v soutěži Muž roku mají možnost přijít na sobotní výběrová kola 22. února a 21. března od 10 do 14 hodin. Casting bude probíhat v prostorách agentury CAST ME, Janáčkovo nábř.3, Praha.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.