Vdova po Šimkovi vyrazila Bubílkovou na ulici! Nenávist kvůli nocím s jejím manželem!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vdova po Šimkovi vyrazila Bubílkovou na ulici! Nenávist kvůli nocím s jejím manželem!?

Šimek u Bubílkové často přespával. To se jeho ženě pochopitelně nelíbilo.
Šimek u Bubílkové často přespával. To se jeho ženě pochopitelně nelíbilo. (Aha! - Karel Kopáč, ara)

Neuvěřitelných 10 let dnes uběhlo od smrti komika Miloslava Šimka (†63), který podlehl rakovině. Ale ani zub času neotupil zášť Magdaleny Šimkové (73) vůči Zuzaně Bubílkové (61). Vdově se nikdy nelíbilo, jak k sobě měli blízko... I proto bude »Bubu« chybět během uctění jeho památky.

Divadlo Semafor dnes večer vzdává Šimkovi hold mimořádným představením, kde se sejdou všichni jeho kolegové a přátelé. Až na Bubílkovou. Vdova Magdalena si to nepřeje. Přitom Bubílková se Šimkem osm let dělala satirický cyklus S politiky netančím, pozdější Politické harašení. „Nikdo mě nepozval,“ přiznala Nedělnímu Aha! Bubílková.

Šimková dodnes nemůže Zuzaně přijít na jméno. A není divu. Bubílková nějaký čas, protože nesehnala v Praze byt, žila v Šimkově domě v Levém Hradci, kde je i pochován. Herec sice bydlel s rodinou ve vile na pražské Hanspaulce, do Hradce ale jezdil za Bubílkovou pracovat. Tam vznikaly scénáře k Politickému harašení. Šimek tam i často přespával – a to by se žádné manželce nelíbilo. Jakmile komik zemřel, Bubílková se okamžitě musela vystěhovat.

„Nechci už mluvit o Hradci ani o Šimkovi,“ řekla striktně Zuzana. Bylo mezi nimi něco víc než přátelství? Bubílková odpovídá: „Ne!“ Vdova si ale myslí své...



Přečtěte si
setroseuros
7. 1. 2016 • 06:44

vdova po Simkovi mohla byt rada, ze jeji manzel je diky Bubilkove zase v kursu a dobre vydelava ! ostatni bych neresil kdyz oci nevidi, srdce neboli. jenomze nektere zenske maji tendenci si namyslet a vymyslet a znicit si tak samy rodinu, klid a pohodli domova.

ivoadler
17. 2. 2014 • 15:18

Doufám, že se tahle treska už neobjeví na televizní obrazovce. Ať se živí rukama, i když je to nějaký háčkování. To jí bude slušet.

lillyli
16. 2. 2014 • 19:47

Jinak ale proti paní Bubílkové nic nemám. Tohle je jejich věc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.