Tohle hvězda Účastníků zájezdu vážně provedla těhotné partnerce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tohle hvězda Účastníků zájezdu vážně provedla těhotné partnerce?

Jaromír Nosek s expřítelkyní Zuzanou.
Jaromír Nosek s expřítelkyní Zuzanou. (Instagram.com)

Mělo to být jedno z nejkrásnějších období. Místo toho se na miminko těší každý sám. Vztah herce Jaromíra Noska (45) a Zuzany Hasalíkové (32) je minulostí. Společná budoucnost je ale nemine…

„Intenzivně pracujeme na miminku, ale zatím se to nějak nevyvinulo,“ svěřil se ještě letos na jaře Jaromír Nosek webu Super.cz. Snaha počít nakonec nepřišla vniveč a pár se mohl od druhé poloviny roku těšit na svého prvního potomka. Toho však nyní budou vychovávat již odděleně. Proč k rozchodu došlo, zvláště v tak zásadní životní chvíli, herec odmítl veřejně vysvětlovat. „Nechci se k tomu vyjadřovat, je mi to nepříjemné. Prosím, nezlobte se,“ řekl Nosek serveru Expres.cz.

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají!

Video se připravuje ...

Bývalá partnerka rozchod s hercem doposud rovněž nekomentovala. Koncem velkých prázdnin ale na svůj instagram přidala příspěvek se zvláštním citátem, který by mohl značit, že již tehdy nebyla situace ve vztahu stabilní. „Neříct nic občas znamená říct všechno, Nežli lhát, je mnohdy lepší opravdu mlčet…“ napsala k fotce z dovolené, k níž ještě umístila hashtag #2in1 a naznačila tak, že je v požehnaném stavu. Termín porodu by měl podle výše zmíněného serveru připadat na 24. prosince.



Přečtěte si
j.p.toman
9. 12. 2023 • 13:26

Opouštět těhotnou partnerku je asi koníček některých herců .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.