Drama před porodem Noskova syna: Přítelkyně promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama před porodem Noskova syna: Přítelkyně promluvila

Nosek má novou partnerku.
Nosek má novou partnerku. (archiv Blesku, Facebook)

Na to, co zažil herec Jaromír Nosek (45) za jeden rok, by jiní potřebovali i několik let. Dočkal se sice vymodleného potomka, s partnerkou a maminkou dítěte se ale ještě před porodem odloučil. Nezadaný však podle všeho příliš dlouho nevydržel…

Ještě na jaře loňského roku se oba těšili na příchod prvního potomka, stačilo pár měsíců a zbyly jen vzpomínky a hořkosladká pachuť. Jak totiž napsal deník Blesk, rozchod neproběhl zcela v poklidu a na povrch vypluly poměrně šokující informace. Hvězda seriálu Vyprávěj totiž měla po své bývalé partnerce Zuzaně Hasalíkové požadovat testy otcovství. Před porodem dokonce na jeho žádost musela opustit společný byt!

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají!

Video se připravuje ...

Protože je ale stále spojoval fakt, že se stanou rodiči, musel se podle toho Nosek zařídit. Empatie ze sebe ale v den D nevydal více, než bylo nutné. „Odvezl ji i do porodnice,“ konstatoval stroze zdroj z hercova okolí pro server Expres.cz.

S expřítelkyní po porodu syna, na jehož jméně se dvojice nemohla shodnout, dlouho nesetrval. „Po porodu spěchal z nemocnice za svojí novou partnerkou, která na něj čekala doma,“ dodal zdroj. Jak dále informoval výše zmíněný deník, novou partnerkou Jaromíra Noska by měla být jistá Iveta B.

Že by s hercem udržovala vztah ještě v době, kdy bylo v jeho původním vztahu zdánlivě vše zalité sluncem, odmítá. „S Jaromírem jsem se seznámila v době, kdy byl již nezadaný. Žádnou partnerku neměl,“ uvedla vše na pravou míru Iveta B.



Přečtěte si
jity
13. 1. 2024 • 19:12

Jak může bleptat, že žádnou partnerku neměl. Měl přece těhotnou partnerku, a že ji před porodem odkopl to ji nevadí? Chudák ženská viděla jsem ji ve výměně manželek a tam byla rozhodně sympatičtější než nehezký Nosek.

Uživatel_5584341
13. 1. 2024 • 11:38

Nosek si může s Vojtkem podat ruce.Největší parchanti českého šoubyznysu.

Jana Nováková
12. 1. 2024 • 20:25

Nosek ? Sebes­třed­nej,ne­sympa­tickej­,nehez­kej.Já bych si o něj neopřela ani kolo,taktéž o Vojtka.

Jana Nováková
12. 1. 2024 • 20:24

Nosek ? Sebes­třed­nej,ne­sympa­tickej­,nehez­kej.Já bych si o něj neopřela ani kolo,taktéž o Vojtka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.