Dvořák po rozchodu opustil Česko! Člověk mnohé pochopí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dvořák po rozchodu opustil Česko! Člověk mnohé pochopí...

Jiří Dvořák a Martina Zabranská se na přelomu jara a léta rozešli
Jiří Dvořák a Martina Zabranská se na přelomu jara a léta rozešli (Instagram, archiv)

Česká televize právě vysílá nové díly cyklu Hledání ztracených světů. Zatímco Roman Zach (50) v nich putoval po Indonésii, Jiří Dvořák (56) se vypravil do Indie. Cesta do Asie mu velmi prospěla, protože v osobním životě zrovna řešil velké nepříjemnosti.

V době natáčení pořadu, během letošního jara, se totiž rozešel se svojí přítelkyní, slovenskou moderátorkou a herečkou Martinou Zábranskou (29). „Byla to ozdravná cesta pro tělo i duši,“ prohlásil Dvořák. „V Indii člověk mnohé pochopí a řadu věcí si uvědomí,“ nepřímo přiznal, že si během cesty léčil zlomené srdce.

Jiří Dvořák jako součást Vivaldiana: Dabuje ho Pierce Brosnan!

Video se připravuje ...

„Nejsem zrovna velký cestovatel, domluvím se lámanou angličtinou a má obvyklá dovolená se odehrává u hotelového bazénu,“ přiznal na sebe herec. Při natáčení cyklu Hledání ztracených světů podle svých slov propotil mnoho košil. Nové si většinou kupoval na místních tržištích. „V jeden moment jsem si koupil tři, každá stála stovku. Měl jsem si jich vzít deset,“ dodal Dvořák.



Přečtěte si
Jana Nováková
17. 10. 2023 • 15:06

Ano,člověk mnoho pochopí.Tak snad pochopil že s 29ti letou to nemělo žádnou budoucnost.Na co si to ve svým věku hraje? Za chvíli bude lovit v mateřský školce.

stanislav hájek
16. 10. 2023 • 21:19

Tak to se stane ale může si najít o 10 , 15 let starší snad to vydrží partnerství držím mu palečky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.