Zábranská a o 28 let starší Dvořák: Pozadí rozchodu odhaleno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zábranská a o 28 let starší Dvořák: Pozadí rozchodu odhaleno

Jiří Dvořák a Martina Zabranská se rozešli
Jiří Dvořák a Martina Zabranská se rozešli (Instagram, archiv)

Byla to velká láska, které oba i přes věkovou propast věřili. Teď je však už pojí jen minulost. Vztah moderátorky a herečky Martiny Zábranské (28) a herce Jiřího Dvořáka (56) se definitivně rozpadl. Zprávu přinesl Nový čas.

„Potkali jsme se na natáčení pohádky Šťastný Smolař. Už tehdy to byl člověk, na kterého jsem se nejvíc těšila. S ním ani vteřina nebyla marná, prokecali jsme hodiny, byl hodně laskavý. Trvalo to nějakou dobu a teď jsme se potkali znovu. Ale teď jinak. A správně," mluvila Zábranská loni v létě pro slovenskou televizi Markíza a bylo vidno, že prožívá jedno z nejkrásnějších období v životě - a to i přestože veřejnost byla k fungování vztahu už od prvopočátku velmi skeptická...

Se Strachem Nacafe Premum: Proč nemá Jiří Dvořák rád Vánoce?

Video se připravuje ...

„Je mi jedno, kdo si co říká, už od Let's Dance se negativní komentáře snažím filtrovat. Podstatné je, jak to vnímáme my dva a moji blízcí, kteří ho mají rádi, všichni si navzájem rozumíme. Napovídá a napíše se toho hodně, s tím i tak nic neudělám. Jsem šťastná," odvracela poznámky na velký věkový rozdíl. Osmadvacetiletá propast mezi partnery a velká vzdálenost se nakonec staly páru osudnými. 

Jiří Dvořák jako součást Vivaldiana: Dabuje ho Pierce Brosnan!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
28. 6. 2023 • 18:21

... dědek má rád mladé masíčko .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.