Dvořákova slova o tahání se po nocích: Aničko, říkám to nerad, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dvořákova slova o tahání se po nocích: Aničko, říkám to nerad, ale...

Jiří Dvořák s dcerou Aničkou
Jiří Dvořák s dcerou Aničkou (Martin Hykl)

Talent spojený s vystupováním před kamerou zdědila Anička Dvořáková (20) po svých hereckých rodičích, ačkoli se vydala přeci jen trochu odlišným směrem. Dcera Jiřího Dvořáka (55) a Báry Munzarové (50) sklízí velký úspěch na sociálních sítích a tatínek je na ni za to náležitě pyšný.

Před velkou kamerou se již též objevila, bližší je jí ovšem malá kamerka u mobilu, na níž natáčí kratší i delší videa na svůj tiktokový profil, kde ji sleduje 1,2 milionu uživatelů. Její úspěch tkví v dobrém výběru témat, která momentálně letí ve světě. Mezi ně patří především superhrdinové Marvel komiksů či veleúspěšný seriál z dílny Netflix Wednesday a pochopitelně i stále oblíbený Harry Potter. Její talent oceňuje české publikum, ale i to zahraniční.

Ačkoli tatínka Jiřího Dvořáka svět sociálních sítí spíše míjí, dceřiny úspěchy jej těší. „Tuhle cestu si našla sama a já jsem docela rád za to, že tam nesdílí, co snědla k snídani nebo kdy se vrátí z toalety. Vytváří si tam vlastní příběhy, a teď tam má téma Marvel. Docela mě to baví a musím říct, že jsem použil i větu: 'Aničko, říkám to nerad, ale tohle je fakt dobrý.' Dělá to s nějakým vkusem, a když ji to baví, tak ať to dělá. Pořád lepší, než kdyby vysedávala po hospodách a tahala se po nocích,“ dmul se pýchou v rozhovoru pro eXtra.cz.

Bára Munzarová (49) před novou rolí: Operace ramene!

Video se připravuje ...

I pohádkový Uriáš má své věrné publikum, a to nejen díky hereckým zkušenostem, ale i díky charismatickému hlasu, jejž propůjčil nesčetnému množství hrdinů v čele s posledním agentem 007 v podání Daniela Craiga (54). Neuvažoval o tom, že by s dcerou spojil síly?

Anděl páně 2. Vánoční filmová pohádka, které nechybí vůbec nic

Video se připravuje ...

„Před časem jsme jedno video natočili, ale nevím, zda ho tam dala. Do Marvelů se moc necpu, ač to mám rád. Párkrát jsme spolu před kamerou byli, ale jen tak lehce. Takže uvidíme, nezáleží to moc na mně. Je to spíš její projekt," svěřil se Jiří Dvořák, kterému by popularita u mladší generace jistě stoupla, pokud by se objevil na jejich oblíbené sociální síti.



Přečtěte si
yokky
19. 9. 2023 • 20:00

No Jo to jsou herci.jini tvoro­ve😂😂😂😂­😂😂😂😂😂🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­🤡🤡🤡🤡🤡🤡

zuzakirsch
7. 12. 2022 • 05:15

On s ní nebydlí, vykašlal se na její mámu a tahá se s dceřinou vrstevnicí. Otec roku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.