Vlasákové a Černocké roste konkurence: Válcují je potomci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vlasákové a Černocké roste konkurence: Válcují je potomci!

Černocká si zahraje s dcerou i s vnučkou.
Černocká si zahraje s dcerou i s vnučkou. (Profimedia.cz)

Jablko nepadlo daleko od stromu. Děti slavných rodičů Max Dolanský (17) a Barbora Vaculíková (43) budou mít na podzim svůj pořad v ČT :D. V jednom díle se objeví i Bářina matka Petra Černocká (73).

Přebírají otěže po svých rodičích a pomalu na sebe začínají strhávat pozornost! Na oslavě 10. výročí ČT Déčko dostal překvapivě slovo na jevišti Max (17), potomek herců Jana Dolanského (45) a Lenky Vlasákové (51). Nadaboval totiž premiérový pořad Co všechno umí počasí a točí pro ČT i dál.

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...

„Na DAMU jít spíš nechci, mám ambici zkusit to v zahraničí,“ dodal mladý sympaťák, který jako by tátovi z oka vypadl. „On mi s tím dabingem pomáhal, trošku jsem ale bojoval za to, že si to chci dělat sám,“ prozradil Max, který už má také vlastního agenta. Rodiče ho prý varovali, že svým příjmením bude budit podezření. „Ano, to mi říkali, ale mě to baví,“ smál se Max.

Petra Černocká: Kvůli Pawlowské měla výčitky svědomí! Proč?

Video se připravuje ...

Na Déčku dostala možnost vydělat si nějakou tu korunu i dcera Petry Černocké Barbora Vaculíková s dcerou Coco. „Zadání znělo vymyslet pořad o různých druzích umění a aby v tom byla i Bára. Tak jsem si řekla, že v tom bude i Coco a budu to psát přímo pro ně, protože je znám odmalička,“ prozradila autorka projektu, herečka Zora Jandová (64). V jednom díle se objeví i zpěvačka Petra Černocká. „Vystupovala v díle o opeře, protože vystudovala operní zpěv,“ dodala její dcera Vaculíková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.