Otřes v soukromí Vlasákové a Dolanského: On to snáší hůř než já, říká Lenka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Otřes v soukromí Vlasákové a Dolanského: On to snáší hůř než já, říká Lenka

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský
Lenka Vlasáková a Jan Dolanský (Foto David Kundrát, Pavel Machan)

Herečka Lenka Vlasáková (51) je pyšnou čtyřnásobnou maminkou. Doma už ale s manželem Janem Dolanským (45) rušno příliš nemají, z rodinného hnízda jim už tři děti vyletěly. Jak to snáší? 

„Mě to strašně baví, že jsou tak sebevědomí a že chtějí být samostatní a že to tak hezky zvládají," pronesla hrdá maminka pro eXtra.cz. Stěhování dětí z domova bere překvapivě však s o poznání větší lehkostí než Dolanský. „My to máme každej jinak, on to snáší hůř než já," prozradila se smíchem herečka, které doma zůstal už jen nejmladší syn Johan.

Lenka Vlasáková pro časopis Moje psychologie

Video se připravuje ...

„Netěším se na ten okamžik, kdy ty děti začnou z toho domu odcházet a ten dům začne bejt takovej trochu opuštěnej, ale jinak si myslím, že čím víc dětí, tím lepší," pronesl herec. Manželé mají teď naštěstí práce až nad hlavu, takže na stesk nemá Dolanský příliš času. Oba dva aktuálně zkouší novou divadelní hru a vypadají velmi spokojeně.

Lenka Vlasáková: Jsem zoufalá ze svých dětí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.