Čtyřnásobná matka Vlasáková: Rodič v nesnázích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Čtyřnásobná matka Vlasáková: Rodič v nesnázích!

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský
Lenka Vlasáková a Jan Dolanský (Marek Pátek)

„Včera, dneska ráno, neustále," přiznala Lenka Vlasáková (51) obtíže s dětmi. Přesto na své potomky nedá jako správná máma dopustit a dopřává jim jen to nejlepší. Třeba školy!

„Johan teď chodí do Demokratické školy v Dobřichovicích, tam je to ještě větší svoboda. Ale pro mě ten waldorfský systém byl skvělý, i pro mé děti. Podle mě je nechal vyrůst v samostatně přemýšlející a zakořeněné osobnosti. To, jestli mají znalosti kvanta informací, to si můžou, když se zaměří na určitý obor, dohnat kdykoliv. Na druhou stranu bych byla nerada, aby měl někdo pocit, že se na této a jiných alternativních školách nic nedělá. Dělá! Jen ten přístup a komunikace učitelů jsou jiné. Dneska je spousta cest, jak dát dětem vzdělání. Všechny děti, třeba z Amálčiny, Sofčiny a Maxovy třídy, šly na střední školy, žádné učňáky, mají vysoké školy," libuje si Lenka Vlasáková

Vlasáková a Dolanský: Prozradili, co jim nejvíc voní! Budete se divit!

Video se připravuje ...

„Waldorfské školy jsou u nás zadarmo. V Praze jsou dvě, ty spadají normálně pod ministerstvo školství, nejsou to soukromé školy. Montessori placené jsou, to ano. Máte pravdu, bývá to finančně náročné," připouští nemalé výdaje na vzdělávání herečka na webu Vlasta.cz.

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.