Drsné svědectví syna Vlasákové a Dolanského: To byla velká rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsné svědectví syna Vlasákové a Dolanského: To byla velká rána!

Jan Dolanský s manželkou Lenkou Vlasákovou a jejich dětmi
Jan Dolanský s manželkou Lenkou Vlasákovou a jejich dětmi (Foto Aha! – Robert Klejch, FTV Prima, TV Nova, herminapress.cz)

Herečka Lenka Vlasáková (51) vychovává se svým manželem Janem Dolanským (45) celkem 4 děti a rozhodla se, že společně se starším synem Maxiánem (18) zavítá do obávaného křesla moderátora Honzy Dědka. Max se rozhodně nedržel zpátky, rozpovídal se o svém dětství a dokonce rodičům vytkl i některé jejich výchovné praktiky!

Vlasáková se vždy snažila, aby její ratolesti netrávily dětství u televize. Naopak usilovala o to, aby si mezi sebou hrály s hračkami. Zpočátku vládla pevnou rukou, postupem času ale pravidla pomalu rozvolňovala. To koneckonců potvrdil i její syn. „Sofie si tohle zažila, Amálka už to měla trošku mírnější, já už to měl v pohodě. Televize už byla, ale pohádka byla jen jedna denně maximálně. Surfovat po internetu jsme moc nesměli. V devíti letech jsme dostali telefon, v patnácti počítač,“ vysvětlil Maxmilián v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Lenka Vlasáková: Jsem zoufalá ze svých dětí!

Video se připravuje ...

Přihodil i vtipnou historku, po které mu rodiče zabavili mobil. „V telefonu jsem měl internet a hledal jsem tam věci, co jsem hledat neměl, tak jsem pak ve dvanácti dostal za trest tlačítkový. To byla velká rána,“ zavzpomínal se smíchem Max, který to rodičům očividně dodnes nemůže zapomenout.

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
9. 2. 2024 • 12:17

... pošahaná celá rodina !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.