Vlasáková se vyfikla a vyrazila na premiéru: Dolanskému spadla brada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vlasáková se vyfikla a vyrazila na premiéru: Dolanskému spadla brada!

Lenka Vlasáková s manželem a syny.
Lenka Vlasáková s manželem a syny. (Foto Aha! – Martin Hykl, Falcon)

Nechala si poradit od stylisty, a tak byla Lenka Vlasáková (51) na premiéře filmu Matka v trapu za největší kost! V kalhotovém kostýmku limetkové barvy na ní mohl oči nechat nejen manžel Jan Dolanský (46), ale i synové Johan Antonín (12) a Maxmilián (16).

Herečka se totiž často »nechá uvrtat« do bohémského stylu a zbytečně zakrývá skvělou figuru. Kalhotový kostým s vestičkou v barvě limetky ji rozzářil, trendy lodičky na vysokém podpatku zase daly vyniknout štíhlým nohám a vše do dokonalosti dotáhl svým líčením profesionální vizážista Lukáš Macháček. „Překvapilo mě, kolik lidí mi pochválilo oblečení. Opravdu se v tom cítím pohodlně,“ netajila své nadšení Vlasáková. To, že mají módu v malíčku, předvedli ostatně i oba synové, z nichž rostou velcí fešáci. Táta Honza tak může být právem pyšný nejen na svou ženu.

Kamarádky i v životě

Velmi vřele se Lenka na premiéře vítala s hlavní hvězdou komedie Matka v trapu Petrou Hřebíčkovou (44). „Kamarádky jsme ve filmu nemusely vůbec hrát, jsme totiž v reálu velké kamarádky. Lenku velmi obdivuji, jak vše zvládá s klidem a jaký je profík,“ svěřila Aha! Hřebíčková, která vynesla rafinovaný model od značky Leeda. Šaty měly velkou vázačku, tu si trojnásobná maminka stáhla vzadu, a odhalila tak krásné nožky.

Premiéra filmu Matka v trapu: Zářivá Vlasáková jako sluníčko! Dolanský jen zíral

Video se připravuje ...

Nestárnoucí Švandová

Na premiéře to velmi seklo i Janě Švandové (76) v černém taftovém modelu od Red Valentino, který je z jejího šatníku. Nestárnoucí šťabajzna ve filmu hraje maminku Petry Hřebíčkové a do kina ji přišel podpořit manžel Pavel Satorie (73) i s vnoučaty.

O čem to je?

Filmová komedie Matka v trapu vychází ze stejnojmenné knihy Uljany Donátové (63). Sylvie (P. Hřebíčková) má lásku, rodinu, manželství, dobrou práci. Je pracovitá, zodpovědná a všechno zvládne. Proto na ni ostatní spoléhají. Jenže najednou má pocit, že se jí život hroutí pod rukama a už to prostě nedává. Je to šťastná náhoda nebo osud, že Sylvie v téhle chvíli potkává Annu (L. Vlasákovou). Ta je na první pohled tvrdá ženská, kterou nic neporazí. Ale taky potřebuje kamarádku, jenom to ještě neví. A pak je tu Sylviina máma Regina (J. Švandová), která má vždy připravenou nějakou kritickou poznámku, zvláště co se týká jejího zeťáka Tomáše (J. Plesla), který je podle ní naprosto nesnesitelný.

Lenka Vlasáková: Jsem zoufalá ze svých dětí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.