Šíp obvinil manžela Černocké: Málem mě připravil o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šíp obvinil manžela Černocké: Málem mě připravil o život!

Karel Šíp
Karel Šíp  (ČT)

V posledním díle oblíbené Všechnopárty se mezi hosty objevila také Petra Černocká (73). Jaké ale muselo být rozčarování populární zpěvačky, když Karel Šíp (77) obvinil jejího manžela z útoku na svůj život!

„Jirka Pracný, říkali jsme mu Pracka, s námi jezdil a nevím, jestli se ti doma pochlubil, že mě málem připravil o život. My jsme tam měli s Jardou Uhlířem různé scénky a v jedné jsem hrál "protestní jedlovku". A měl jsem tam autentické buřty kolem krku. A ty buřty měl na starost tvůj manžel Jirka," postěžoval si moderáror Všechnopárty Petře Černocké

Tajná oslava 70-tin Jiřího Bartošky: Davy celebrit! Kdo přišel a co přinesl?

Video se připravuje ...

„Nikdo jsme nevěděli, jak často to mění. Já jsem nekoukal na jevišti, jestli je buřt zelený nebo ne. Byl a žlučník je kvůli tomu pryč," rozhořčeně dodal Karel Šíp ke zdravotní újmě, kterou utrpěl kvůli trestuhodné nedbalosti zpěvaččina partnera. „Já se za něho tedy omlouvám, ale mě takové věci nedělá. Mě přinese buřty čerstvý," snažila se dramatickou epizodu zahrát do autu Černocká. 

Jak to chodí doma u Černocké a Pracného?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.