Holanová přiznala lásku! Jiskra přeskočila na tenisovém kurtu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Holanová přiznala lásku! Jiskra přeskočila na tenisovém kurtu

Marcela Holanová
Marcela Holanová (Marek Pátek, archiv)

Na lásku není nikdy pozdě a přijít může i ve chvíli, kdy ji člověk čeká již méně. Své o tom ví i zpěvačka Marcela Holanová (72), která po bouřlivém vztahu s moderátorem Karlem Šípem (78) opět našla lásku s velkým L.

V dobách manželství jí byl Karel Šíp nevěrný a po nepěkném rozvodu, jenž proběhl v roce 2003, zpěvačka Marcela Holanová v lásku jako trám už příliš nedoufala. Začít od začátku nebylo vůbec lehké, na život o samotě si ale nakonec zvykla. Po neblahých zkušenostech bylo pro zpěvačku s ohnivou hřívou těžké obnovit důvěru v muže, potažmo si nějakého připustit opět k tělu.

Marcela Holanová: Chci se vrátit na pódia, chybí mi diváci!

Video se připravuje ...

Osud ale člověku do cesty umí přihrát setkání, která zamávají s jeho dosavadním životem. A třebaže Holanová již velkou lásku nečekala, nakonec ji našla. Pozitivní může být už jen skutečnost, že se partner nepohybuje ve stejné branži. „Je tenisový trenér, takže má úplně odlišné zaměstnání než já. Taky mě učil, stejně jako jeho sestra, strašně ráda koukám na tenis,“ pochlubila se zpěvačka v rozhovoru pro web Vlasta.

Po několika životních peripetiích zpěvačka na svůj vztah neklade přehnané nároky. Je si vědoma toho, že partneři zažívají lepší i horší dny. Podstatné ovšem je, aby i v takových chvílích uměli fungovat. „Všichni máme chyby, já je mám taky, takže jsou také mraky, není to pořád zalité sluncem,“ přiznala Holanová, jež je po nějaké době opět šťastná.



Přečtěte si
Květa Korchová
20. 7. 2023 • 19:05

Odpudivý, nevzhledný, kydanec. Fuj!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.