Zrušená Všechnopárty: Když skončím já, skončí i pořad, říká Šíp | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zrušená Všechnopárty: Když skončím já, skončí i pořad, říká Šíp

Karel Šíp
Karel Šíp (Česká televize)

Na poslední chvíli zrušil natáčení talkshow Všechnopárty! Jak Aha! moderátor Karel Šíp (78) potvrdil, skolila ho viróza. Navíc mu teď v televizi roste konkurence… Křesla, do nichž 18 let usedají ve Všechnopárty hosté, se změnila. Karel Šíp, až na pár šedin, je stále stejný. Vymyslel si název, počet hostů i notičky, podle kterých slavná talkshow pojede.

Pořad je tak úzce spojený se Šípem, že za něj nemůže jen tak někdo zaskočit. A nahradit ho už vůbec ne! „Já si myslím, že když skončím já, skončí i ten pořad. Ale jenom s tím názvem,“ nechal se moderátor slyšet v DVTV.

Týdenní výpadek?!

Najednou ale bylo všechno jinak. „Natáčení pořadu Všechnopárty se dnes 28.11. 2023 z důvodu nemoci ruší. Velmi děkujeme za pochopení a omlouvám se za komplikace,“ objevilo se na stránkách divadla Semafor, kde se oblíbený pořad pravidelně natáčí. Česká televize následně potvrdila, že důvodem je nemoc Karla Šípa. Ovšem jedná se prý jen o tento týden, a tak se dalo předpokládat, že půjde jen o běžnou virózu, případně něco obdobného, kdy rekonvalescence netrvá příliš dlouho.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...

Konkurence

To nakonec potvrdil i sám bavič. „Dobrý večer, bohužel. Skolila mě viróza. Včera jsme ještě natočili silvestrovský speciál. Dnes už jsme museli natáčení zrušit. Toť vše,“ uvedl pro Aha! Karel Šíp. Na klidu moderátorovi nejspíš moc nepřidává, že mu v televizi roste svěží neokoukaná konkurence. Od března totiž startuje moderní show Lucie Výborné (54), kterou si chválí nejen posluchači Českého rozhlasu, kde ji pravidelně slýchávají...

Výborná show

Šípova talkshow se vysílá od roku 2005, dodnes na ČT kraloval sám. Na představení jarních novinek ale programový ředitel Milan Fridrich (53) uvedl: „Česká televize bude mít vedle Všechnopárty druhou panelovou talk show.“ Moderovat ji bude Lucie Výborná, která tak naváže na patnáctiletou historii svých rozhovorů se zajímavými osobnostmi na Radiožurnálu. V každém budou tři hosté, které spojuje jedno téma. A minimálně jeden bude známá osobnost.

Oblafnutý Prušiňák

Všechny překvapil. Scenárista Jan Prušinovský (44) zásadně pokračování seriálů nepíše, i kdyby se jednalo o sebevětší hit. V případě seriálu Dobré ráno, Brno je to ale jinak. „Žádné pravidlo jsem neporušil. Jen jsem ten seriál nestihl napsat celý,“ brání se Prušinovský. Seriál se bude vysílat od 8. ledna.

Naštvaný Strach

Pro Českou televizi natočil další film s Jiřinou Bohdalovou (92), z finančních poměrů v České televizi je ale dál zhnusený. Režisér Jiří Strach (50) deníku Aha! na rovinu řekl: „Nové vedení s tím nemůže nic dělat, toto rozhodnutí je v rukou politiků. A jestli nechávají Českou televizi od roku 2008 hladovět a myslí, že ji postupně vyhladoví, aby se o nich pak v publicistice lépe mluvilo, tak to je omyl. Jediné, co vyhladoví, bude tak kvalitní dramatika.“ Úspory prý režisér pozoruje na place dnes a denně posledních několik let. „Jak se utahují šrouby, jak máme menší počet natáčecích dní, jak musíme dražší scény škrtat... Prostě tohle šetření mně kolikrát jako režisérovi trhá srdce. Chceme mít kvalitní české filmy a na tom nelze donekonečna šetřit,“ zlobil se Strach.

Holky na víně: Eva Hecko Perkausová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
20. 1. 2024 • 13:13

Už aby ten pořad skončil a Šíp s ním.Před chvílí jsem shlédla něco z minulých dílů(­hosté­Carda,­Osič­ká,Bár­ta)a Šíp byl úplně nemožnej.Skákal do řeči,smál se svým vtipům,oslovoval Osičku "vole",pokládá "rádoby vtipný otázky",nahluchlýho nehraje,on nahluchlý je,s pamětí to je taky utrpení.Prostě má svý roky a zrovna jako Bohdalová a Krampol neví kdy odejít ze scény.Jsou trapní všichni tři.

Eva Komárková
2. 12. 2023 • 13:24

Je mu skoro osmdesát a měl by toho už nechat. Je evidentně nahluchlej. Kraus a Dědek jsou ale ještě horší.

Světlana Hladíková
1. 12. 2023 • 22:39

A Kraus? ten uráží a směje se i tomu, kdy to k smíchu není ! Šíp je boží , nechá se i opravit a směje se tomu, když je v omylu. Jani, tak se na něj nekoukejte

Jana Nováková
1. 12. 2023 • 12:50

Ten pořad skončit nemusí,ale Šíp měl odejít už včera.Chová se k hostům příšerně,ze sebe dělá nechápavýho a myslí si,že je vtipnej.Napnout ho do luku,natáhnout a vystřelit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.